Scandal la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Ruxi dă de pământ cu Giani Kiriță și Cristi Mitrea: „E un pervers. Asta-i strategie gândită”

Data publicării:
Giani Kirita, Cristi Mitrea - Sunt celebru, scoate-ma de aici!
Descriere foto: Giani Kirita, Cristi Mitrea - Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Eliminarea Taniei Popa scoate la lumină adevărul despre relația dintre Cristi Mitrea și Giani Kiriță. Ruxi: . Giani e un pervers!”

În această seară, celebritățile vor afla pentru prima dată care sunt, de fapt, tensiunile ascunse dintre Giani Kiriță și Cristi Mitrea, doi dintre cei mai puternici concurenți ai show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici! O nouă ediție este astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV. 

Eliminarea Taniei Popa este una dintre cele mai șocante vești care a căzut peste tabăra plăcerilor. ”Surpriză mare, în camp s-au întors Cristi și Bia!”, a spus Giani Kiriță imediat după ce în junglă au pășit cei doi lideri noi. ”A venit monstrul, rechinul suprem. În fracțiunea de secundă cât m-am dus să-mi iau prosopul de la pat și să mă duc către baie, mi-am dat seama că nimeni nu se uită în ochii mei. Giani s-a așezat direct cu ochii înspre tabăra adversă și aștepta să spuna Bia ceva, să povestească”, a spus Cristi Mitrea, semn că între acesta și Giani Kiriță existau tensiuni pe care au reușit să le ascundă de ceilalți. 

Giani Kiriță despre Cristi Mitrea: ”Trebuie să înțeleagă că totul se plătește în viață!”

Între cei doi concurenți există o presiune pe care a observat-o și Ioana Filimon: ”Mamă, cum o să fie aici! Uite, nici măcar nu s-a oprit să ne povestească!”. Rivalitatea celor doi pentru a ajunge cât mai departe în competiție pare să fie motivul principal al duelului tăcut: ”Suntem trei, nu avem nicio treabă unul cu altul. Vorba vine, eu n-am, face ce vrea. Serios! E supărat, îți dai seama, că i-a plecat partenera. Îl înțeleg într-un fel, doar că trebuie să înțeleagă că totul se plătește în viață!”, va spune Giani Kiriță. 

Ruxi va observa și ea schimbările de atitudine dintre cei doi coechipieri și va încerca să o avertizeze pe Ioana Filimon că sunt șanse mari ca aceasta să cadă la mijloc: ”Tu o să fii ping-pong-ul lor acum pentru că Giani bănuia că Mitrea s-ar putea întoarce lider, nu s-a mai băgat în discuțiile cu tine când Cristi se lega de tine, ca să nu-l mai enerveze. Asta-i strategie gândită! Giani e un pervers. Giani se preface că vorbește cu tine ca să-și facă el combinațiile”, va spune Ruxi. Iar într-un exces de sinceritatea, influencerița va dezvălui care sunt, după părerea ei, intențiile celor doi: ”Cristi ar fi foarte prost dacă ar trimite-o pe Ioana la eliminare. Îi mai dă lui Giani șansa să stea în condițiile în care Giani este inamicul lui principal. Ei doi se luptă între ei pentru că ei cred că este emisiunea lor!”, va spune Ruxi. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel