Scandal în lumea muzicii populare. Valentin Sanfira, cuvinte grele la adresa Margaretei Clipa: "Îți spun direct, îmbârligătoare"

Data publicării:
Valentin Sanfira și Margareta Clipa, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Valentin Sanfira și Margareta Clipa, sursa instagram/ colaj foto

Valentin Sanfira a avut cuvinte grele la adresa Margaretei Clipa. Ulterior, artistul a fost pus la punct de o altă colegă de breaslă.

Un nou scandal stă să ia aploare în lumea muzicii populare. Recent, Valentin Sanfira a fost invitat în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, acolo unde a fost provocat să răspundă la câteva întrebări picante. Una dintre ele a fost legată de colega lui de breaslă, Margareta Clipa. Artistul a trebuit să își spună părerea sinceră despre artistă. 

Fără nicio ezitare, Valentin Sanfira nu a avut cuvinte prea frumoase la adresa artistei. Cântărețul a numit-o așadar „îmbârligătoare și fățarnică”, spunând că ar fi și „plină de sine”. Totodată, acesta a mai spus despre Margareta Clipa că ar duce vorba, dând un exemplu din mediul rural, spunând că la țară nu era Facebook, pe vremuri, iar „Țața Floarea” se ocupa să transmită mai departe veștile.

„Direct îți spun. Este un pic îmbârligătoare, ca să zic așa. E și interpretă și interpretează așa și îi place să povestească. Știi cum e la țară? La țară nu era Facebook, se ducea Țața Floarea și zicea „auziți, s-a spânzurat găina lui Leana în gard” și până în capătul satului s-a înțeles că s-a spânzurat Leana în gard. Duce vorba. I-am și zis-o în față. Au, nu toți, senzația că acolo s-a terminat totul... se cred Dumnezeii muzicii. E plină de sine, se și vede. Cel mai rău și e nasol. Am mai multe. Doar trei trebuie să zic? Mai zic una. Asta cu fățărnicia, e prieten cu toată lumea”, a spus Valentin Sanfira în emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV.

 

Valentin Sanfira, pus la punct de o altă colegă de breaslă

 

La scurt timp după ce Valentin Sanfira s-a dezlănțuit la adresa colegei de breaslă, o altă colegă l-a pus la punct pe acesta, mărturisind că este dezamăgită de atitudinea artistului.

”N-ai cum să jignești o artistă de calibrul doamnei Margareta Clipa și Niculina Stoican…e prea sigur pe el. El e pentru vârsta lui un artist bine cotat..dar experiența celor două doamne ale folclorului românesc o dobândește în timp odată cu trecerea anilor. Rușinică. Am avut o părere bună despre el. S-a schimbat mult după căsătoria cu acea domnișoară care e frumoasă. În fine…m-a enervat că a jignit așa artiste. Urât

”Pe mine personal Valentin m-a dezamăgit profund. N-ai cum să te crezi tu pe aceeași scara ierarhică cu o artistă desăvârșită. Dacă dumneaei a lăsat impresia de „fățarnică” a lăsat-o pentru că tu ești mult prea jos ca și artist comparativ cu dânsa. Ține de cei 7 anișori să îți permiți să vorbești atât de doamna Margareta Clipa, cât și de doamna Niculina Stoican. Sunt tezaur entru folclorul autentic. Și tu te-ai dezvoltat frumos, ai har..dar aroganța te face să decazi în fața publicului. Puteai vorbi de colegi de aceeași vârstă și aceeași experiență cu tine”, a spus Daniela Ploia.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel