Scandal de proporții în lumea muzicii populare, după ce familia lui Petrică Mîțu Stoian nu a permis ca numele sau chipul său să apară la comemorarea sa

Data publicării:
Captură video Youtube/ Petrică Mâțu Stoian
Descriere foto: Captură video Youtube/ Petrică Mâțu Stoian

Mare scandal a luat aploare în lumea muzicii populare, după ce familia lui Petrică Mîțu Stoian nu a permis ca numele sau chipul său să apară la comemorarea sa. Colegii de breaslă ai artistului au reacționat. 

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021, într-un spital din Reșița, din cauza unui șoc traumatic. Regretatul artist apelase la un tratament cu oxigen hiperbaric pentru a scăpa de efectele pe care le-a avut infecția COVID-19 asupra sănătății lui. 

Petrică Mâțu Stoian a mers în platoul unei emisiuni fără a da semne de boală sau că ar avea problemele de sănătate care i-ar da bătăi de cap. La fel de zâmbitor și optimist așa cum îl știa toată lumea, artistul nu a lăsat să se vadă că s-ar simți rău sau ar avea probleme care îl supără. Nimeni nu și-ar fi dat seama că peste doar câteva zile, Petrică Mâțu Stoian se va stinge din viață într-un mod fulgerător. 

Scandal de proporții în lumea muzicii populare, după ce familia lui Petrică Mîțu Stoian nu a permis ca numele sau chipul său să apară la comemorarea sa

Pe data de 18 noiembrie, la Sala Palatului a avut loc un eveniment în memoria regretatului artist Petrică Mîțu Stoian. Printre invitaţi s-au numrat Raoul, Steliana Sima, Mioara Velicu, Niculina Stoican, Gelu Voicu, Emilia Ghinescu, Elisabeta Turcu sau Valentin Sanfira. 

Acum, artiștii sunt revoltați după ce familia lui Petrică Mîțu Stoian nu a permis ca numele sau imaginea acestuia să fie folosite în cadrul unei comemorări, la un an de la moartea regretatului artist.

„”Suntem pregătiți să plătim amenzi, ne împrumutăm unii de la ceilalți, și mergem mai departe iubindu-l pe acest om. Cea mai mare avere și cel mai mare câștig al meu în această seară, nici pe departe nu sunt banii pe care i-am luat, reacția publicului e mai presus de orice lege și orice sumă de bani. Te iubim și dincolo de moarte, Petrică Mîțu Stoian!”, a  declarat Raoul pentru Star Popular.

Steliana Sima, revoltată de dorința familiei lui Petrică Mîțu Stoian

„Este un bun național, nimeni nu poate să gândească faptul că Petrică Mîțu Stoian  nu va mai există că artist. Dacă cineva se gândește să se ajungă aici, cred că este pe un drum greșit, nu va reuși.

Uitați-va câtă lume s-a adunat să-l comemorăm pe bunul național Petrică Mitu Stoian. Se face mare un mare rău când ni se interzice să nu mai pronunțăm brandul Petrică Mîțu Stoian, e foarte rău pentru el”, a spus Steliana Sima.

Scandal monstru la un an de la moartea lui Petrică Mîţu Stoian

Potrivit click.ro, era cât pe ce ca spectacolul să fie oprit de surorile interpretului, care nu şi-au dat acordul să i se folosească numele. Anghel Stoian, organizatorul spectacolului,  a confirmat zvonurile apărute.

„Da, este adevărat că surorile lui nu şi-au dat acordul, probabil că vor bani mulţi. În loc să zică mulţumesc şi sărut mâna, că ele n-au lucrat cu el, eu l-am dus peste tot, pe litoral, în spectacole. Şi noi nu avem voie să-i folosim numele pe scenă şi trebuie să-i zicem doar Petre lui Petrică Mîţu Stoian. Au uitat că l-am ajutat de multe ori. Îmi pare rău că nu vine nici Constantin Enceanu şi am fost nevoiţi să-l înlocuim cu alţi artişti iubiţi de public pe care îi vedeţi pe afiş”, a mărturisit Anghel Stoian pentru click.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel