Scandal de proporții în lumea muzicii populare. Maria Constantin, Jeni Nicolau și fata nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani au fost puse la zid: "Nu au ce căuta aici!"

Data actualizării: | Data publicării:
Marius Baldvin, Maria Constantin, Jeni Nicoulau, Ramona Manole, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Marius Baldvin, Maria Constantin, Jeni Nicoulau, Ramona Manole, sursa instagram/ colaj foto

Un nou scandal a izbucnit în lumea muzicii populare. Cântărețul de muzică populară Marius Baldovin dă de pământ cu mai multe colege de breaslă, printre care Maria Constantin si Jeni Nicolau. 

Invitat la ”Matinali și populari”, de la Etno tv, Marius Baldovin a uimit pe toată lumea, atunci când a răspuns prvocării de a da trei nume de artiști de muzică populară care n-au niciun talent. Prima vizată a fost Maria Constantin. Artistul a spus despre aceasta că nu are calitățile vocale pentru care ar merita să facă parte din folclorul românesc.

”Maria Constantin nu are ce căuta în folclorul românesc. Pentru că intonația, calitățile vocale, respirația nu le are. Pur și simplu, nu are calitățile vocale pe care ar fi trebuit să le aibă pentru folclor”, a spus Marius Baldovin la Etno TV.

Cât despre Margherita de la Clejani, artistul a avut numai vorbe frumoase, mărturisind chiar că i-a făcut chiar și o cerere de dragoste.

”Margherita este o persoană cu suflet de aur, o cunosc personal. Acum câțiva ani i-am facut o cerere de dragoste. Am o relație frumoasă cu Margherita și în momentul de față”, a dezvăluit Baldovin pentru sursa citată.

În schimb, despre fata nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani acesta a a avut doar critici dure, iar despre Jeni Nicolau a spus că este actriță, nu artistă.

”Nu au ce căuta în muzică, cânta fals toate trei. Cântă jalnic și foarte prost toate trei, nu au nicio treabă cu muzica, acum că ai bani devii cântăreț? Jeni Nicolau este actriță, nu e cântăreață, despre ce vorbim? Iar Maria Constantin… Eu nu știu cine a băgat-o în seamă, probabil și banii vorbesc aici….. Ai banii, faci de toate, e clar că aici vorbim de bani, nu si de aspectele legate de muzică,” a continuat Marius Baldovin.

La scurt timp după afirmațiile făcute de Marius Baldovin, Jeni Nicoulau nu a mai rezistat și i-a dat imediat replică.

 ”Da, așa este, nu am voce, are dreptate, dar eu nu sunt cântăreață, sunt actriță, eu asta fac probabil, a greșit persoana, probabil Marius nu știe ce spune, eu știu să încânt lumea cu parodiile mele, nu sunt cântăreță”, a declarat Jeni Nicolau.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel