Saveta Bogdan va avea propria stea pe Aleea Celebrităților din America: „Sunt respectată și iubită”

Data actualizării: | Data publicării:
Saveta Bogdan, sursa instagram
Descriere foto: Saveta Bogdan, sursa instagram

Saveta Bogdan se bucură de un succes imens chiar și în America, unde va avea propria stea pe Aleea Celebrităților. 

Saveta Bogdan va avea propria stea pe Aleea Celebrităților din America și este în culmea fericirii. Artista a mers acolo pentru o perioadă de câteva luni, în vizită la fiica ei. Saveta Bogdan a susținut atunci și câteva spectacole, iar oamenii de acolo i-au recunoscut talentul și au deci să îi ofere o stea pe Aleea Celebrităților. 


"În martie va fi gata steaua de pe Aleea Personalităților. Le-am dat numele exact și imediat cum e gata, cei care se ocupă o fotografiază și îmi vor trimite. Steaua asta pentru mine este ceva extraordinar! Eu sunt respectată și iubită, nu doar în țară.


Am cântat la ei acolo și fără să cunoască limba, americanii s-au prins în horă și dansau în jurul meu. Le-a plăcut atât de mult de mine, constumul popular și spectacolul live pe care l-am făcut și mi-au oferit cel mai frumos cadou din viața mea.", a declarat Saveta Bogdan, pentru WOWbiz.ro.


Saveta Bogdan spune că se va muta în America la fiica ei abia peste 2-3 ani deoarece nu se poate îndura de fanii ei. Aceasta se bucură de un succes imens în România și spune că nu poate renunța la spectacolele și proiectele ei pe plan muzical. 


Saveta Bogdan spune că a fost o mare onoare pentru ea atunci când a auzit că va avea propria stea pe Aleea Celebrităților și așteptă cu nerăbdare ca totul să fie gata și să poată vedea cu ochii ei această realizare imensă. 

 

"Sunt foarte fericita, foarte mulțumită. Oamenii ne iubesc. Am fost aseară la un spectacol și a fost foarte frumos. Sunt foarte mulți turiști. Este un bulevard al celebrităților unde îmi va fi pus numele. M-au văzut la spectacol și au zis ca sunt un nume mare în România și au decis sa pună numele Aleea Celebrităților. E mare lucru, nu oricine poate fi acolo.", a mărturisit artista la Antena Stars, în urmă cu câteva luni. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel