Saveta Bogdan, speriată de facturile uriașe: ''Mi-a venit o factură de 800 de lei. E foarte frig de nu poți să te speli”

Data publicării:
Saveta Bogdan, sursa instagram
Descriere foto: Saveta Bogdan, sursa instagram

Saveta Bogdan s-a trezit cu o factură de 800 de lei, în condițiile în care a stat mai mult în America, iar în țară a îndurat frigul.

Facturile uriașe de la gaze și electricitate au adus românii în pragul disperării. Nici artiștii nu sunt ocoliți de griji. 

Saveta Bogdan este îngrozită și furioasă de faptul că a primit o factură uriașă. Artista spune că a folosit un calorifer electric să se încălzească, însă nu se astepta să aibă parte de costuri atât de mari, în condițiile în care a stat mai mult în America în ultima vreme. Cântăreața a mers deja la reprezentanți și a depus o cerere pentru a afla de ce i-au venit facturile atât de mari. 

''Mi-a venit 800 de lei. Căldura nu este cum trebuie, iar eu am băgat în priză un calorifer electric. În baie e foarte frig de nu poți să te speli. Mi-a venit 800 de lei, aici am 600 de lei, dar eu am fost plecată și în America. Am fost acolo, am făcut în scris, aștept rezultatul'', a declarat Saveta Bogdan la Antena Stars. 

Deși a avut spectacole și a făcut ceva bani de sărbători, vedeta spune că în cazul în care nu se descurcă să plătească facturile, va apela la fiica ei. 

''Noi nu avem cântări, am avut de Sărbători, am avut de Crăciun și săptămâna trecută. În seara asta n-am nimic, dacă aveam era foarte bine. Fata mi-a zis că dacă n-oi avea că îmi trimite ea. Acum mai am banii pe care i-am luat de Revelion. Sunt vremuri destul de grele, sperăm să ne descurcăm cumva.'', a declarat Saveta Bogdan la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel