Saveta Bogdan pune capăt speculațiilor: Am de toate, am plâns când am citit. Eu am o pensie de aproape...

Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Saveta Bogdan a dezvăluit care este suma reală de bani pe care o câștigă lunar.

Saveta Bogdan a fost subiectul de discuție a primelor pagini, în ultimul timp, după ce aceasta a dezvăluit care este pensia pe care o câștigă. Artista rupe tăcerea acum, spunând faptul că nu îi este atât de greu, precum se scrie în spațiul public, ba chiar a fost foarte afectată când a citit acele articole.

"Am de toate, nu se pune problema. Eu, chiar dacă nu m-aș ajunge cu pensia, cânt. Nu am program chiar în fiecare seară, dar cânt suficient. Eu nu țin cont de voce, cânt ca o disperată, continuu. M-a sunat sora mea, ceilalți frați și s-au supărat:" Cum? Chiar nu ne spui? Să îți trimitem și noi ceva". Eu am de toate, dar ei au crezut că e adevărat.", a declarat Saveta Bogdan, în emisiunea Teo Show, de pe Kanal D.

Care sunt cheltuielile lunare ale interpretei de muzică populară

Chiar dacă spune că nu a fost încântată de zvonurile auzite, aceasta recunoaște faptul că ar putea ajunge la limită, dacă nu ar avea și cântări suplimentare.

"Am și eu o întreținere ca tot omul, 300-400 de lei pe lună, la 4 camere, am lumină de plătit, telefonul, cablu, dar cu pensia mă ajung, însă norocul meu este că și cânt, altfel aș putea fi la limită. Eu am cântat foarte mult în restaurante și am o pensie de aproape  2.000 de lei, dar n-am trăit niciodată doar din ea. Dumnezeu m-a ținut sănătoasă și cânt, cânt chiar în 12 limbi străine, în tot ce vrea omul. Eu am avut și rezerve, dar n-am umblat niciodată la bancă.", a continuat ea.

De unde crede Saveta Bogdan că a plecat acest zvon

Totuși, crede ea, zvonurile au fost lansate de niște persoane invidioase, care și-au dorit ca interpreta de muzică populară să nu mai aibă cântări.

"Cred că s-a plecat la zvonul ăsta de la ură, de la invidie. Acum vin nunțile și ce-or fi zis, băgăm chestia asta ca să nu o mai cheme lumea ... nu știu dacă sunt neapărat de la colegi, dar am tot ce-mi trebuie. M-am supărat când am auzit, am plâns, m-au jignit foarte tare. ", a mai spus ea.

Citește și: Saveta Bogdan, la un pas de MOARTE: Am stat în comă două nopți. Erau siguri că voi muriGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel