Saveta Bogdan, momente cumplite la moartea mamei sale: „I-am auzit inima cum a venit pe pernă lângă mine și îi bătea”

Data publicării:
Sursa foto: Saveta Bogdan, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Saveta Bogdan, Facebook

Saveta Bogdan a povestit cum mama sa și-a prevestit moartea și cum i-a simțit prezența, la doar câteva minute după ce aceasta s-a stins din viață. 

Saveta Bogdan a rememorat cum arătau Crăciunurile din vremea în care mama ei trăia. Artista vine dintr-o familie numeroasă. Au fost 8 frați, iar mama ei a știut mereu cum să-i țină uniți. 


"Mă duceam la mine în Ardeal, ajungeam dimineața cu un tren care ajungea la cinci dimineața și mama mă aștepta cu căruțul în gară că aveam geamantan mare, le duceam la fiecare câte ceva. Fiind opt frați, la fiecare trebuia să le duc câte ceva de Sărbători, plus bunicii și părinții. Când ajungeam acasă, mirosea a sarmale și era cald în casă. Căldura aia de la sobă în care mă aștepta mama cu aia nu se compară nimic. Îmi vine să plâng.

Mama făcea sarmalele în oală lut că așa se fac la noi în Ardeal. Mirosea a sarmale de cum intram în curte. Acum unde să o mai găsesc că mama mea a murit. Am suferit destul de mult atunci", a dezvăluit interpreta de muzică populară, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

 

A simțit prezența mamei sale, la câteva minute după ce aceasta a murit

Artista a avut o relație extrem de apropată cu mama sa. Își vorbeau zilnic, chiar și în ultimele ore de viață ale celei care i-a dat viață. După ce mama ei s-a stins din viață, artista spune că i-a simțit instant prezența. 

"Mi-am ajutat foarte mult părinții. Mi-au murit și doi frați. Mai suntem doar șase acum, nu mai suntem opt. Este foarte greu când te desparți de părinți. Când nu mai ai părinți, te simți un om foarte străin în lume.
Fiica mea îmi dă telefon în fiecare zi și mă întreabă ce fac, dacă sunt bine. Așa îi dădeam și eu telefon zilnic lu mama. Țin minte, în noaptea în care mama a murit am vorbit cu ea la telefon și îmi zice: Măi mamă, nu mă simt bine. Mă simt rău și îmi bate inima foarte tare.
I-am zis să nu moară și atunci mi-a spus că nu are ce să facă dacă i s-au gătat zilele. Vorbele acestea nu am să le uit niciodată. Asta a fost la ora zece. La ora două noaptea, mă anunță soră-mea că mama a murit. Nu exagerez, în nici cinci minute i-am auzit inima cum a venit pe pernă lângă mine și îi bătea", a dezvăluit Saveta Bogdan, pentru WOWbiz.ro.

 

Saveta Bogdan, înșelată cu peste 80 de femei. Cum a descoperit trădarea: „Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă”

Saveta Bogdan nu a avut prea mult noroc în dragoste. După 30 de ani de căsnicie, artista a descoperit cum soțul o înșelase cu peste 80 de femei.

Saveta Bogdan a fost căsătorită de două ori. Prima dată, fiind foarte tânără, a ajuns să divorțeze rapid. A încercat și a doua oară, fără prea mult noroc, ajungând să fie trădată de soț, după 30 de ani de căsnicie. 


Recent, interpreta de muzică populară a povestit cum a aflat că a fost înșelată cu 83 de femei și cum a fost părăsită pentru o femeie mai tânără


„Am divorțat după 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece. A plecat, iar când să iasă pe ușă i-a spus fiică-mii că vrea jumătate din cărțile pe care le aveam în casă.  Fata luând cărțile și răsfoind prin ele a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat.

A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83. A scris în dreptul fiecărei femei numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul. Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă.”  a mărturisit cântăreața la Antena Stars. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel