Saveta Bogdan, devastată de durere: "Vei rămâne veșnic în amintirea mea"

Data actualizării: | Data publicării:
Saveta Bogdan, sursa foto Facebook
Descriere foto: Saveta Bogdan, sursa foto Facebook

Interpreta de muzică populară, Saveta Bogdan, trece prin momente cumplite, după ce una dintre cele mai dragi persoane din viața ei s-a stins din viață.

Saveta Bogdan trece prin cele mai grele momente, după ce fratele artistei s-a stins din viață. Cu ultimele puteri și cu multă durere în suflet, artista  ținut să facă acest anunț dureros pe rețelele de socializare, acolo unde i-a adus și un ultim omagiu fratelui său.

"Cu tristețe in suflet si adâncă durere, anunt trecerea la cele veșnice a fratelui meu cel mare Emil, un bărbat puternic care întotdeauna a trecut peste toate necazurile vieții! Dumnezeu sa te odihnească în pace, în locașurile Sfinților! Vei rămâne veșnic în amintirea mea și a fiicei mele!Drumul să iti fie presărat cu flori! Ai fost un frate bun si ne-ai ajutat pe toti ", a scris Saveta Bogdan pe rețelele de socializare.

La scurt timp după ce artista îndoliată le-a mărturisit fanilor vestea tragică care s-a năpustit asupra familiei, aceștia au lăsat sute de mesaje de încurajare și părere de rau: "Condoleanțe și Dumnezeu să îl odihnească în pace și lumină și odihnă veșnică/ Condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace! / Condoleanțe Dumnezeu să-l ierte și dumneavoastră puterea să treceți peste acest mare necaz" , au fost câteva dintre mesajele de condoleanțe transmise de fani.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel