Saveta Bogdan, CRIZĂ de nervi. Ce a pățit interpreta de muzică populară: ''Îmi era frică să nu mă strângă cineva de gât”

Data publicării:
Saveta Bogdan, sursa instagram
Descriere foto: Saveta Bogdan, sursa instagram

Saveta Bogdan nu s-a mai putut abține și a răbufnit, după ce a fost pusă într-o situație complet neașteptată. 

Saveta Bogdan este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. Recent, artista a avut o criză de nervi, după ce a vrut să cumpere jaluzele. Prețul lor a crescut considerabil față de cel inițial, lucru care a enervat-o la maxim pe artistă. 

Saveta Bogdan a declarat că a vrut să-și achiziționeze jaluzele, iar atunci când trebuiau să fie livrate prețul lor a crescut considerabil. 

''Luni am trecut prin Bucur Obor, în partea dreaptă, spre piață. Am vrut să iau niște jaluzele mici, la bucătărie, pentru că mi s-au stricat celelalte. Mă duc acolo, i-am arătat ce vreau...A zis că mă costă, în total, 200 și ceva de lei. Zice: ''Mâine vin băieții, să vi le pună''. Marți, la ora 10, ieri... La ora 10, ieri...La ora 10 au venit doi băieți, au zis: ''Doamnă, am venit să măsurăm dimensiunile''. Zic: ''Unde sunt jaluzelele, nu le-ati adus?''. Îmi era și frică pentru că am deschis, să nu vină cineva să mă strângă de gât. Au zis: ''Doamna, va rog sa ne dati arvuna la jaluzelele acestea, si venim sa vi le aducem'', a declarat Saveta Bogdan în exclusivitate la Antena Stars, notează spynews.ro

Saveta Bogdan: 'Îmi era frică să nu mă strângă cineva de gât”

Saveta Bogdan a precizat că nu s-a mai putut abține și a avut o criză de nervi în fața livratorilor. Aceasta s-a speriat, crezând că aceștia vor reacționa urât.

''Îmi era și frică pentru că am deschis, să nu vină cineva să mă strângă de gât. Au zis: ''Doamna, va rog sa ne dati arvuna la jaluzelele acestea, si venim sa vi le aducem. Astăzi, mă sună o doamnă și zice: Doamnă, uite, am vorbit și cu colegii, și cu toți, vă costă 320 lei'', Trebuia să zică de la început că deplasarea se plătește'', a declarat Saveta Bogdan în exclusivitate la Antena Stars.

Saveta Bogdan, SPERIATĂ de război

Interpreta de muzică populară, Saveta Bogdan, și-a exprimat teama, vis-a-vis de războiul din Ucraina. Artista este îngrijorată că acest conflict s-ar putea extinde și în țara noastră și tot ce i-a rămas este doar să se roage.

„Sunt foarte fricoasă și îmi e foarte frică. Nu mi-am putut închipui că în secolul ăsta o să mai fie războaie. Nu le-a mai ajuns gripa aia care a fost. Acum vine războiul și acum îmi e frică să nu vină și la noi. Fata mea din America îmi spune „mamă, ia-ți bilet de avion și vino, mamă, la mine și stai aici că la noi e liniște”, a declarat Saveta Bogdan pentru "Star News", de pe Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel