Saveta Bogdan a dezvăluit ce PENSIE câștigă: Eu am o pensie de...

Data publicării:
Sursa foto: Saveta Bogdan, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Saveta Bogdan, facebook

Cântăreața de muzică populară, Saveta Bogdan, a dezvăluit care sunt banii pe care îi primește de la stat.

Saveta Bogdan este o cunoscută interpretă de muzică populară de la noi. În vârstă de 76 de ani, aceasta a dezvăluit care este pensia, din care reușește în fiecare zi, să trăiască. Artista spune că doar cu banii primiți de la stat, nu ar reuși să să se descurce și are noroc de evenimentele la care mai este încă invitată.

”Eu am o pensie de 1.200 de lei și noroc, că mai iau încă jumătate din valoarea ei, de la UCIMR, și că mă mai cheamă lumea să mai cânt. În pandemie nu ne-a mai luat nimeni, nicăieri. Acum mai cânt seara la Taverna Covaci în Centrul Vechi și uite așa mă pot descurca și eu, greu, dar mă descurc”, a declarat Saveta Bogdan, potrivit Fanatik.

Fata interpretei de muzică populară nu a mai fost în România de 13 ani

Cântăreața mai spune faptul că are mare noroc și de fiica ei, care o cheamă întotdeauna în America. De câte ori merge pe continentul alăturat, interpreta de muzică populară este răsfățată de aceasta, în toate felurile. 

”Fata mea, Cătălina, nu a mai fost în țară de 13 ani. Anul acesta o aștept acasă, în România. A spus că vine și ea, îi este dor de casă și de țară. Când merg la ea, în America și la ginerele meu, nu știu ce să îmi mai facă, mă răsfață cum știu ei mai bine”, a mai spus cântăreața de muzică populară.

Saveta Bogdan, SPERIATĂ de război

Interpreta de muzică populară, Saveta Bogdan, și-a mai exprimat exprimat șși teama, vis-a-vis de războiul din Ucraina. Artista este îngrijorată că acest conflict s-ar putea extinde și în țara noastră și tot ce i-a rămas este doar să se roage. Și de data aceasta, fiica ei a chemat-o să locuiască în America, însă aceasta nu vrea să-și părăsească țara natală.

„Sunt foarte fricoasă și îmi e foarte frică. Nu mi-am putut închipui că în secolul ăsta o să mai fie războaie. Nu le-a mai ajuns gripa aia care a fost. Acum vine războiul și acum îmi e frică să nu vină și la noi. Fata mea din America îmi spune „mamă, ia-ți bilet de avion și vino, mamă, la mine și stai aici că la noi e liniște”, a declarat Saveta Bogdan pentru "Star News", de pe Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel