Saveta Bogdan, momente cumplite în plină noapte. Ce s-a întâmplat cu artista: "Am înghețat..."

Data publicării:
Saveta Bogdan, sursa instagram
Descriere foto: Saveta Bogdan, sursa instagram

Saveta Bogdan a trecut prin momente groaznice, chiar în toiul nopții. Interpreta de muzică populară a povestit tot ce s-a întâmplat.

Saveta Bogdan este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Pe lânga vocea ei, artista reușește să își binedispună fanii cu atitudinea sa, dar și cu simțul umorului. Cu toate astea, în viața Savetei Bogdan există și momente mai grele prin care aceasta este nevoită să treacă.

Saveta Bogdan, înghețată de frig în propria casă!

Interpreta de muzică populară a trecut prin momente cumplite noaptea trecută, după ce a rămas fără căldură, în urma avariei care a afectat întreaga Capitală. Saveta Bogdan a povestit cât de greu i-a fost să reziste frigului și că s-a îmbrăcat extrem de gros pentru a face față acestei situații neplăcute prin care a trebuit să treacă.

”Azi noapte m-am învelit cu o plapumă, plus încă o cuvertură, tot îmi era frig. M-am trezit înghețată la cap de frig, foarte frig. Repede m-am dus și am băgat în priză caloriferul electric pe care îl am, dar stau mai îmbrăcată. Stau cu geacă și cu o bluză mai groasă gen capod și tot e frig.”, a spus Saveta Bogdan la Antena Stars.

Saveta Bogdan a mărturisit că pentru a se încălzi s-a folosit de un calorifer electric, dar și de gazele de la aragaz, însă nu pentru o perioadă îndelungată.

”Caloriferele sunt călduțe. Am lăsat apa caldă vreo 20 de minute să curgă, ca să se încălzească în baie. Nici gazele nu le pot lăsa pornite constant, că mă doare capul din cauza lor.”, a mai spus Saveta Bogdan la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel