ȘASE zodii lovite de noroc până în mai 2023

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autorJakub Pabis
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autorJakub Pabis

De astăzi, 20 decembrie și până pe 16 mai, Jupiter revine în semnul Berbecului, așa că orice inițiativă până atunci va fi de bun augur. Această revenire ne face să vorbim despre ȘASE zodii cu mult noroc până în mai. Află care sunt și ce le așteaptă în următoarele luni.

Astrologul Daniela Simulescu este de părere că revenirea lui Jupiter în Berbec de astăzi nu poate decât să ne ajute, fiindcă oferă curaj celor îndrăzneți și îi îndeamnă pe cei temători să facă primul pas. Chiar dacă Jupiter în Berbec vine și cu furie sau frică, acestea sunt armele esențiale ale Berbecului. Să nu uităm nici că acesta este primul semn din zodiac, al campionilor! Iată ce zodii se vor bucura de acest tranzit, până în luna mai a anului 2023.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii se vor bucura mult de acest tranzit al lui Jupiter prin semnul lor. Nu uita că "Marele Benefic" vrea de la tine prospețime, așa că o să aducă în discuție toate evenimentele care s-au întâmplat anul acesta între 11 mai și 28 octombrie.

Dacă în acest interval ai avut anumite idei sau ai vrut să faci ceva, până pe 16 mai este momentul să duci la bun sfârșit toate planurile. Mai mult, vei vedea că oamenii sunt generoși cu tine, așa că te poți bucura de o mulțime de oportunități. Este momentul să te distrezi și să te bucuri! Vara viitoare va fi incendiară, așa că profită de fiecare ocazie. Nu trebuie decât să întinzi mâinile și să le prinzi din zbor.

Nu omitem faptul că Jupiter în Berbec poate și să-ți amplifice calitățile, dar și defectele. În cazul în care ai vreo problemă de sănătate, este posibil să-ți găsești metode de vindecare sau planuri de tratament. Oricum, vei avea luni bune în față.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

O altă zodie lovită de noroc până în mai este Gemeni. Este un tranzit foarte bun al lui Jupiter, pentru că vine cu numeroase evenimente dar și cu oameni noi, de la care ai ce să înveți. Fii deschis și învață de la ei. Poți să te bucuri de accesul în comunități noi, așa că până în mai, este o perioadă excelentă să te faci mai vizibil.

În plus, este un moment oportun pentru activități de voluntariat sau diferite campanii care îți aduc satisfacție. Prietenia înseamnă mult pentru tine și te poți implica în diferite activități cu oamenii care te sprijină. Va fi o efervescență care îți aduce zâmbetul pe buze și multă încredere.

Distrează-te și nu uita că Jupiter în Berbec te întreabă care este următorul pas, fie că este personal, social sau profesional. O să ai curajul să faci lucruri la care nu te-ai gândit niciodată și îi stimulezi pe cei din jur să se dezvolte.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel