ȘASE ZODII care o pot lua de la capăt până la 16 mai. O zodie va beneficia de senzualitate, cuceriri și multă iubire!

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Kelly Sikkema
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Kelly Sikkema

Până la 16 mai, Jupiter se află în semnul Berbecului! Iată ce aduce acest tranzit pentru următoarele ȘASE zodii în lunile care urmează.

Jupiter este o planetă transpersonală imensă. Marele Benefic este și cel care ne pune la dispoziție șanse, oportunități sau câștiguri. Deci, vine cu abundență. 

Jupiter este în primul semn din zodiac, Berbec, de pe 20 decembrie 2022. Și aici stă până pe 16 mai anul acesta.

Acest tranzit ne oferă o nouă etapă de motivație. Curaj, energie și încredere oarbă în propriile noastre forțe. Când Jupiter se află în semnul Berbecului, poți să ai inițiativă și să încerci să-ți construiești o nouă viață. Dacă nu ai făcut nimic până acum, ai la dispoziție aproape două luni ca să faci primul pas, să începi ceva.

Mai mult, până la 16 mai, ai face bine să te bucuri mai mult de viață!

Să ieși de la naftalină, să îndrăznești și să spargi gheața. Da, fii mai curajos! Oricare ar fi domeniul în care activezi, lui Jupiter îi Berbec îi place furia, pentru că aceasta te ajută și te împinge. Îi place să cucerească, să aibă și să dețină.

Astfel, acolo unde ai Berbec în astrogramă, trebuie să lași deoparte temerile și să încerci. Poate să fie vorba de un sport nou sau un curs nou. Vei vedea că poți să muți munții, trebuie doar sa îți propui. Dacă nu-ți canalizezi furia în niciun fel, ea te va mânca pe dinăuntru și îți poate ruina viața. Vei fi mereu încruntat sau nemulțumit. Este o șansă bună să o iei de la capăt.

Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter este în semnul tău și vrea prospețime. Până pe 16 mai, ai face bine să te gândești în ce domeniu poți să implementezi proiecte noi. Din fericire, ai de ce să te bucuri. Oamenii sunt generoși cu tine și poți să te întâlnești cu tot soiul de oportunități.

Marele Benefic îți poate amplifica trăsăturile pozitive cum nici nu te aștepți. Dar și defectele. Așa că ai puțină grijă. Dacă știi că ai probleme de sănătate, este foarte posibil să găsești un tratament eficient sau noi metode de vindecare. Ce trebuie să faci până la jumătatea lunii mai? Distrează-te și bucură-te, fiindcă ai suficiente motive.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Până la 16 mai, Jupiter este în tranzit în Casa a 8-a. Această casă vorbește despre moșteniri, despre taxe, impozite și fonduri din diferite surse, altele decât cele proprii. Însă, totodată, discutăm și despre vindecarea traumelor și a sufletului.

Jupiter în a opta casă te sprijină ca să treci și peste un doliu, la propriu sau la figurat. Mai ai încă timp să te descoperi, să te vindeci, să comunici mai mult. Este un interval potrivit să faci un credit dar și să scapi de datorii.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel