Sărutul ce confirmă că Tom Holland şi Zendaya formează un cuplu

Data actualizării: | Data publicării:
Zendaya. Oscar 2021
Descriere foto: Zendaya. Oscar 2021

După mai multe zvonuri, Zendaya, protagonista serialului "Euphoria", în vârstă de 24 de ani, şi Tom Holland, eroul din Spider-Man, în vârstă de 25 de ani, au fost văzuţi sărutându-se în maşina actorului, confirmând astfel că sunt noul cuplu de la Hollywood.

Cei doi actori s-au cunoscut la filmările din 2017 ale blockbusterului "Spider-Man: Homecoming", în care Tom avea rolul lui Peter Parker, iar Zendaya rolul colegei sale de clasă, Michelle.


Cei care au urmărit cele mai recente proiecte în care apare Zendaya, sigur şi-au pus un semn de întrebare cu privire la relaţia dintre ea şi Tom Holland. Dacă la început cei doi declarau că sunt colegi de platou, între timp lucrurile au evoluat, iar Zendaya şi Tom formează cel mai nou cuplu de la Hollywood.

 

Ei au fost surprinşi de paparazzi într-un moment plin de pasiune. Pozele celor doi tineri sărutându-se pasional au făcut înconjurul reţelelor de socializare şi au oficializat ceea ce până acum era doar o bănuială.

 

Când au jucat împreună în "Spider-Man: Homecoming", surse din anturajul lor declaraseră că cei doi tineri sunt într-o relaţie.

 

Cu puţin timp înainte de premiera filmului, Tom Holland vorbise despre modul în care Zendaya l-a ajutat să strălucească în lumina reflectoarelor. "Suntem cei mai buni prieteni. Ea este atât de grozavă şi uimitoare", declarase Holland despre tânăra actriţă. "Sunt foarte bucuros să am o prietenă ca ea", adăugase el.

 

Însă, în iulie 2019, Tom Holland a fost surprins de paparazzi ţinându-se de mână cu Olivia Bolton în Hyde Park, Londra. Atunci au început şi zvonurile că actorul şi Zendaya s-au despărţit.

 

Cu toate astea, ziarul The Sun informa, în aprilie 2020, că Tom Holland şi Olivia Bolton au ales să se despartă, dar că au rămas prieteni.

 

Între august 2019 şi martie 2020, Zendaya devenise apropiată de unul dintre colegii serialului Euphoria, Jacob Elordi, cei doi fiind văzuţi de mai multe ori împreună, notează Agerpres. 

 

Potrivit prietenilor, Tom şi Zendaya se potrivesc, amândoi au simţul umorului şi sunt romantici.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel