Sărbătoare în familia Andreei Ibacka:” Acum 2 ani am devenit mama unui unicorn”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Ibacka, foto instagram
Descriere foto: Andreea Ibacka, foto instagram

Andreea Ibaka și Cabral își sărbătoresc fetița

Cabral și Andreea fac un cuplu de invidiat, în showbiz-ul românesc. Chiar și după 9 ani, căsnicia lor este una puternică și plină de iubire.

Astăzi, la împlinirea celor doi ani ai lui Namiko, Andreea Ibacka, mama fetiței, a transmis un mesaj emoționant pe contul ei de instagram. Aceasta a spus că de 2 ani de zile se simte mai împlinită și mai fericită. 

Acum 2 ani am devenit mama unui unicorn. De atunci nu-mi încap în piele de fericire. La mulți ani, copilul meu bun! Să fii fericită o viață întreagă”, a scris vedeta pe contul ei de instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Poveste de dragoste dintre Cabral și Andreea a început prin 2007, când el era deja cunoscut telespectatorilor din producțiile postului Acasă TV, iar Andreea era o tânără studentă la Finanțe-Bănci și aspirantă la statutul de viitoare actriță, după ce luase un casting pentru o nouă producție, ”Inimă de ţigan”. Fiind mai mereu pe platourile de filmare de la Buftea, inevitabilul s-a produs, iar între cei doi s-a înfiripat o relație de dragoste invidiată, la vremea aceea, de colegii mai tineri de platou.

Cabral venea în această relație după o primă căsnicie eșuată, cu Luana Ibacka, mariaj în urma căruia a apărut și o fetiță, Inoke, iar Andreea era la prima ei relație mai importantă. Dragostea dintre cei doi a fost mare, iar în 2011 au decis să se căsătorească. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel