Sarah Harding, diagnosticată de cancer la sân. Mesajul șocant pe care vedeta îl transmite

Data actualizării: | Data publicării:
Sarah Harding, foto intagram
Descriere foto: Sarah Harding, foto intagram

Sarah Harding vorbește despre diagnosticul primit de la medici

Sarah Nicole Harding  este cântăreață și actriță în străinătate. A devenit cunoscută în anul 2002, când vedeta a fost protagonistă la ”TV POPSTARS: The Rivals”. Aici, actrița a câștigat un loc ca membru al grupului de fete, Girls Aloud, unde a câștigat cel mai bun single cu piesa lor ”The promise”. 

În timpul pauzei grupului, Harding a început să joace, apărând în Bad Day , filmul de televiziune BBC Freefall , Run for Your Wife și St. Trinian's 2: The Legend of Fritton's Gold . Harding a contribuit cu trei melodii solo la coloana sonoră a lui St. Trinian's 2. De asemenea ea câștigat și premiul de ”Celebrity Big Brother 20 în 2017”. 

Astăzi vedeta trece prin momente dificile ale vieții. După foarte multe analize, doctorii i-au spus că este diagnosticată de cancer la sân. 

”Simt că este momentul potrivit să împărtășesc ceea ce se întâmplă. La începutul acestui an am fost diagnosticată cu cancer de sân și în urmă cu câteva săptămâni am primit vestea devastatoare, că cancerul a avansat în alte părți ale corpului meu. În prezent, sunt în curs de ședințe la chimioterapie săptămânală și mă lupt cât de mult pot”, a scris vedeta pe contul ei de instagram

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Sarah Harding (@sarahnicoleharding)

Mai mult, aceasta spune că are tot sprijinul familie și că acest mesaj a fost unul de lămurire a situației, având în vedere că presa a tot surpins-o pe la spital. 

”Mama, familia și prietenii apropiați mă ajută în acest sens și vreau să le mulțumesc doctorilor și asistenților medicali din NHS, care au fost și continuă să fie eroi. Fac tot posibilul să rămân pozitivă și vă voi ține la curent cu modul în care merg lucrurile. Între timp, sper că veți înțelege și veți respecta solicitarea mea de confidențialitate în acest moment dificil”, a mai adăugat vedeta



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel