Sarah Dumitrescu Prodan, dezvăluiri NEAȘTEPTATE despre Laurențiu Reghecampf: Tata ne-a blocat! A căzut în lumea aia urâtă!

Data publicării:
Descriere foto: Sarah Dumitrescu, foto Instagram
Descriere foto: Descriere foto: Sarah Dumitrescu, foto Instagram

Sarah Dumitrescu Prodan, fiica cea mică a Anamariei Prodan rupe tăcerea despre Laurențiu Reghecampf. Tânăra a făcut dezvăluiri neașteptate. 

Sarah este fiica cea mică a Aneimaria Prodan din relația acesteia cu Tibi Dumitrescu. Tânăra este stabilită în America, acolo unde joacă baschet de performanță. Într-un interviu recent, Sarah a vorbit despre relația pe care o are cu mama sa, dar și cum se mai înțelege cu Laurențiu Reghecampf, după divorțul de Anamaria Prodan. 

Tânăra a precizat că are o relație foarte specială cu mama sa și o consideră cel mai bun exemplu demn de urmat. 

"Cea mai mare mândrie pentru un copil este să aibă așa o mamă cum este mama mea. Model demn de urmat pentru oricine vrea să fie numărul 1. Este foarte greu clar, căci mama mea are standarde atât de înalte și, zilnic, își dorește din ce în ce mai mult de la noi. Sunt mândră de numele meu și am datoria și onoarea să-l duc mai departe, demnă!", a declarat Sarah pentru click.ro

Sarah Dumitrescu Prodan: Tata Laurențiu ne-a blocat!

Sarah a declarat că Laurențiu Reghecampf i-a blocat pe toți. Cu toate astea, tânăra a mărturisit că îl iubesc în continuare și îl așteaptă acasă atunci când o să-i fie dor de adevărata lui familie. 

"Nu prea mai suntem. Suntem blocați noi, frații, de tatăl Laurențiu. Dar știm că o să vină ziua când o să înțeleagă cât l-am iubit și-l iubim și ce a însemnat el pentru noi. Soarele familiei noastre.

Noi și mama sperăm să înțeleagă că familia este cel mai important lucru de pe pământ și, chiar dacă a ales altceva, nu se poate uita că a făcut parte și va face mereu parte din familia noastră. Îl iubim enorm și îl așteptăm acasă oricând simte că îi este dor de noi !", a mai spus tânăra pentru sursa citată. 

Anamaria Prodan este îndrăgostită din nou!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în curs de divorț, după ce antrenorul și-a asumat relația cu Corina Caciuc, de la care așteaptă și un copil. După despărțirea de antrenor, impresara a recunoscut că este foarte fericită și că îi place foarte mult de un bărbat, care o așteaptă să termine divorțul de Laurențiu Reghecampf. Învitată în cadrul  podcast-ului ,, Fiță cu Adiță", Anamaria Prodan a mărturisit că a cunoscut un om foarte bogat din Emiratele Arabe și este fericită că în sfârșit a găsit un om care se ridică la standardele ei.

,,Este dintr-o altă lume, foarte de sus", a spus Anamaria Prodan despre noua ei cucerire.

Anamaria Prodan: "Mă așteaptă să divorțez"

,Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez. Dacă nu este perfect pentu copiii mei, viitorul meu soț, sau iubit, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă.", a declarat Anamaria Prodan.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel