Sara Tîrnoveanu, 'vocea îngerească' care a cucerit juriul și publicul de la Românii au Talent - Video

Data publicării:
Sara Tîrnoveanu la Românii au Talent
Descriere foto: Sara Tîrnoveanu la Românii au Talent

Tîrnoveanu Sara Natalia, elevă de nouă ani, din Suceava a impresionat la Românii au Talent, prin vocea și prezența sa scenică.

'Vreau să am o experiență frumoasă. Am fost la mult festivaluri, unde am luat foarte multe premii. Cred că o să am un moment extrem de special la Românii au Talent', a zis Sara la începutul momentului, subliniind că vrea să devină cântăreață când va fi mare, admirându-i pe Smiley și pe Andra.

Înainte de a cânta, Andra a întrebat-o pe Sara de unde a venit iubirea pentru cântec.

Sara a răspuns: 'De la mama!'.

'Și mami cântă?', a întrebat Andra.

'Nu, dar are talent!', a zis Sara, răspunzând apoi la mai multe întrebări ale juraților.

Însă momentul culminant a venit când Sara a interpretat piesa Never Enough, stârnind lacrimi, emoție și ropote de aplauze la final, atât de la public, cât și de la juriu, care au rămas profund impresionați.

'Bravo, iubita noastră! Doamne, ce melodie frumoasă!', a exclamat Andra.

'Sara, ești absolut incredibilă. Ai o voce și o prezență senzațională! Ești foarte frumoasă. Ai venit și pregătită așa cum trebuie, iar vocea ta este îngerească! Bravo! Felicitări! Excelent!', a zis Bobonete.

'Este foarte frumos ca de la o vârstă atât de fragedă să îți găsești drumul în viață! Mergi în continuare pe muzică și vezi ce o să iasă!', a spus Dragoș Bucur.

'Există, în general, o tentație mare pentru copii să aleagă piesa pe care ai cântat-o, pentru a-și demonstra abilitățile vocale. Vreau doar să spun și că este riscantă alegerea, pentru că noi am mai auzit-o pe scenă melodia și, de multe ori, ea s-a dus într-o zonă în care se urlă la finalul ei! Dar nu a fost deloc cazul tău! Vocea ta este miere chiar și când ajunge la acute. Nu am avut cum să nu fiu cucerit de prestația ta!', a zis Andi Moisescu.

Sara Tîrnoveanu a primit 4 de 'Da' și s-a calificat în etapa următoare.

Video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel