Săptămână palpitantă pentru o zodie. Daniela Simulescu: Vă bagă în priză, faceți ceva care să vindece anumite probleme

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a venit cu detalii despre peripețiile prin care o să treacă o zodie în săptămâna 29 noiembrie 2021 - 5 decembrie 2021.

În cadrul Horoscopului săptămânal pentru perioada 29 noiembrie - 5 decembrie 2021, astrologul Daniela Simulescu a vorbit despre caracterul palpitant al acestei perioade pentru o zodie:

„Săptămâna începe în forță pentru voi. Această conjuncție Soare-Mercur vă dă energie, vă bagă în priză. Vă dă un exces de zel, vă zăpăcește, sunteți foarte activi, nu vreți să stați locului, nu vreți să simțiți anumite lucruri, fugiți de emoții, fugiți de anumite senzații și aveți impresia că, dacă vă țineți ocupați, scăpați de anumite situații, emoții ori stări care nu vă convin. Nu mai sunteți conștienți de anumite sentimente, însă nu că nu vă simțiți bine, dar e clar că fugiți de ceva. Dacă aveți chef să călătoriți, să vă plimbați să învățați, e clar că fugiți de ceva.

Acum, dacă acea călătorie vă ajută să vindecați și de ce fugiți, e perfect. Dacă ceea ce faceți e făcut doar așa, să fie, superficial, nu o să vă ajute la absolut nimic. Bineînțeles, aveți această tendință de a fi lupi moraliști, dar toată lumea o are în perioada aceasta.“, spune Daniela Simulescu.

 

Află despre ce zodie este vorba pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel