Săptămână cu beneficii pentru o zodie. Daniela Simulescu: Aveți curaj, aveți ambiție, nu pierdeți timpul!

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Jill Wellington
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Jill Wellington

Daniela Simulescu, astrologul DC News, a vorbit despre zodia care se va distra toată săptămâna 14-20 iunie 2021.

Astrologul Daniela SImulescu a vorbit despre o săptămână foarte benefică pentru zodia Berbec:

„Pentru Berbec și cei cu ascendentul în Berbec, Marte intrat în Leu vă dă aplomb, vă dă curaj, vă dă ambiție. Marte în Leu se comportă ori ca un actor, ori ca un rege și dintr-o dată vreți iubire, vreți atenție, vreți afecțiune, vreți să vi se facă pe plac, aveți și Soarele și Mercur în Casa a 3-a. Cereți lucrurile acestea și le doriți, dar le cereți într-un mod intruziv. Discuțiile vor fi altfel, modul în care vă doriți lucrurile se schimbă, e o săptămână în care v-aș recomandă să vă pese doar de voi.

Săptămâna aceasta gândiți-vă doar la voi. Vreți să vă jucați, jucați-vă, vreți să vă distrați, distrați-vă, vreți să plecați în vacanță, plecați. Dacă oamenii din jur nu țin de voi, nu își fac treaba, nu ascultă, nu pierdeți timpul. Nu trebuie să pierdeți timpul din niciun punct de vedere. Marte în Leu e foarte bun spre a fi iertat, vă îndeamnă să vă jucați, să vă dați mari. 

Citește Continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel