Sânziana Negru, nudism în Maldive. Vedeta a renunțat la haine, de amorul artei

Data actualizării: | Data publicării:

Sânziana Negru a renunțat complet la haine și s-a lăsat fotografiată pe plajă, în costumul Evei. 

Frumoasa vloggeriță a petrecut o vacanță de vis în Maldive. La finalul călătoriei, fosta iubită a lui Smiley a vrut să marcheze momentul, astfel încât să își aducă aminte mereu de modul în care s-a simțit în acele locuri. 

Astfel că a renunțat complet la haine și s-a pozat goală, pe malul mării, într-un cadru feeric. Vloggerița a surprins un apus spectaculos, care îi îmbrăca trupul dezgolit în jocuri de lumini de poveste. 


„Ai o sentiment ciudat când ești pe punctul de a pleca, ca și cum știi că îți va lipsi persoana care ești acum, în acest moment și loc, pentru că nu vei mai fi așa niciodată”, a scris Sânziana Negru pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanziana Negru (@sanziananegru)

 

Sânziana Negru a reușit să transmită emoții puternice prin postarea fotografiei, dovadă stau zecile ce comentarii primite de la fani. 

 

 

Vacanță cu o altă vloggeriță celebră

 

Sânziana a plecat în Maldive cu buna ei prietenă, Ioana Grama, la fel de celebră în spațiul online și proaspătă mămică. Cele două influencere s-au distrat pe cinste și chiar s-au îmbrăcat identic, pentru a face un set de fotografii. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel