Sânziana Buruiană, dezvăluiri despre un posibil divorț, după ce soțul vedetei s-a declarat public nemulțumit de ea: „A făcut tot ce a vrut”

Data actualizării: | Data publicării:
Sânziana Buruiană, sursa instagram
Descriere foto: Sânziana Buruiană, sursa instagram

Sânziana Buruiană a vorbit despre divorțul de soțul său, după ce bărbatul s-a declarat nemulțumit de soția sa. 

Sânziana Buruiană este o femeie fericită din toate punctele de vedere. Are o căsnicie solidă și două fetițe minunate. Chiar dacă au trecut și prin momente mai puțin plăcute, vedeta și soțul ei s-au susținut reciproc și au trecut cu bine peste toate încercările.

Sânziana Buruiană, dezvăluiri despre un posibil divorț

Vedeta a vorbit despre divorț, după ce soțul ei a declarat public că este nemulțumit de soția sa, că este dezordonată și are aere de vedetă. 

„Nu-mi place că nu e ordonată. Intră încălțată pe mochetă, nu are grijă de mașină, uită cheile. E leneșă. Nu e punctuală, vine după două ore la o întâlnire. Mi se urcă părul în cap de nervi! Ei îi plac hainele, baga toți banii în haine. Mie nu-mi plac figurile astea de vedetă” a zis Zuluf anul trecut.

Sânziana Buruiană: „Eu personal nu i-aș fi putut ierta dacă pățeam asta”

Sânziana Buruiană a răspuns tuturor speculațiilor. Vedeta a spus clar că nu se pune problema de niciun divorț și că se focusează pe creșterea copilului său. De asemenea, blondina a subliniat faptul că ea și soțul său se înțeleg de minune. 

„Copiii sunt pe primul loc pentru noi eu și cu soțul meu suntem pe locul doi. Am un soț foarte credincios care apreciază că sunt o mamă dedicată și fac totul pentru fetițe. Vrem să le creștem frumos așa cum am crescut și noi, cu părinți alături, nu în familii dezbinate. Și cu alte mame și alți tați. Nu sunt de acord cu ce văd acum.

Nu aș fi acceptat niciodată că părinții mei să se despartă să am o mama vitregă sau un tată vitreg. Eu personal nu i-aș fi putut ierta dacă pățeam asta. Și nici un copil nu trebuie să treacă prin așa ceva. Eu sunt fericită că am lângă mine acum un om matur. Care nu mai încearcă să impresioneze pe nimeni. Unii bărbați se maturizează mai devreme, alții mai târziu. Soțul meu mi-a spus că înainte să ne căsătorim el și-a trăit viață la maxim. A făcut tot ce a vrut și pentru el nu mai există tentații” a declarat Sânziana Buruiană pentru ciao.ro.

Sânziana Buruiană, secretul unei căsnicii fericite

„Nu cred că există un secret al unei căsnicii minunate pentru că pentru că fiecare dintre noi percepem fericirea într-un mod diferit. Ceea ce mă face pe mine fericită, nu stiu daca îi face fericiți și pe alții, însă stiu doar că atunci când iți alegi un bărbat credincios și nu l alegi după avere, ai toate șansele să cunoști fericirea și liniștea sufletească. Căsnicia noastră a trecut de nivelul certurilor din gelozie acum avem alte priorități, cum ar fi creșterea celor mici. La început însă a contat maturitatea lui de a mă atunci când aveam cate o supărare copilărească și faptul că a stabilit niște reguli prin care să eliminăm certurile inutile”, spunea Sânziana, în urmă cu ceva timp, pentru Spectacola. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel