Sânziana Buruiană, despre relația cu soțul ei: „Bărbatul ideal este un bărbat credincios”

Data publicării:
Sanziana Buruiana, sursa foto Instagram
Descriere foto: Sanziana Buruiana, sursa foto Instagram

Sânziana Buruiană trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Nicolae Zuluf, cu care are două fetițe superbe. Ce spune vedeta despre căsnicia lor?

Sânziana Buruiană este o femeie fericită din toate punctele de vedere. Are o căsnicie solidă și două fetițe minunate. Chiar dacă au trecut și prin momente mai puțin plăcute, vedeta și soțul ei s-au susținut reciproc și au trecut cu bine peste toate încercările. Blondina a dezvlăuit care este secretul unei relații fericite:


„Cred că cel mai mult ne ține împreună faptul că el este un om credincios, este un om care are frică de Dumnezeu. este un bărbat care pune preț pe lucrurile acestea. Bărbatul ideal este un bărbat credincios, pentru că acela nu te va înșela, nu te va părăsi indiferent de greutăți”, a spus Sânziana Buruiană la Antena Stars.


Vedeta este împreună cu soțul ei din anul 2014 și susține că a găsit mereu înțelegere în partenerul de viață. Blondina are o relație foarte bună și cu socrii ei, care o ajută să aibă grijă de cele două fetițe. 


„Este important să ai lângă tine un om credincios pentru că altfel relațiile se destramă. La prima greutate, când apare un copil, mulți fug și se sperie pentru că nu mai poți să-i acorzi soțului aceeași atenție. Când mai apar și problemele de sănătate în familie este foarte greu. Am avut noroc să fie un om cu capul pe umeri și să înțeleagă aceste situații”, a mai spus vedeta.


Anul acesta familia vedetei s-a mărit, Sânziana a devenit mamă pentru a doua oară. Despre secretul unei căsnicii fericite, Sânziana spune că nu dă sfaturi, deși ei au găsit formula armoniei.


„Nu cred că există un secret al unei căsnicii minunate pentru că pentru că fiecare dintre noi percepem fericirea într-un mod diferit. Ceea ce mă face pe mine fericită, nu stiu daca îi face fericiți și pe alții, însă stiu doar că atunci când iți alegi un bărbat credincios și nu l alegi după avere, ai toate șansele să cunoști fericirea și liniștea sufletească. Căsnicia noastră a trecut de nivelul certurilor din gelozie acum avem alte priorități, cum ar fi creșterea celor mici. La început însă a contat maturitatea lui de a mă atunci când aveam cate o supărare copilărească și faptul că a stabilit niște reguli prin care să eliminăm certurile inutile”, spunea Sânziana, în urmă cu ceva timp, pentru Spectacola. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel