Șansă mare pentru o ZODIE, până la final de an. Totul atârnă de un lucru, după va fi de nerecunoscut!

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Una dintre zodii va avea parte de încercări până la finalul acestui an.

O zodie, când aude de schimbare, se sperie, pentru că are nevoie de stabilitate, siguranță și certitudini. „Până la finalul anului 2021, nativii unei zodii vor fi 'cu un picior în zona veche și cu celălalt în zona nouă'. Chiar dacă finalul anului 2021 vine cu schimbări pentru ei, vor învăța și ce înseamnă responsabilitatea. Au șanse mari să avanseze în funcție sau să își găsească un nou loc de muncă. Este foarte important statutul din viața lor, însă, în această perioadă, trebuie să nu se mai supună și să se raporteze doar la ei, în felul acesta o să aibă multe șanse de reușită. E important să nu mai fie supuși, să încerce să țină cont de ei, raportat doar la ei. ”, a transmis astrologul Daniela Simulescu.

Încearcă să echilibrezi zona personală cu zona profesională. E nevoie de echilibru și, cu cât vei fugi de el, cu atât nu îţi vor ieşi lucrurile. 

Urmează o Lună Plină în Berbec

„Luna Plină din Berbec de pe data de 20 octombrie va dinamita relațiile și parteneriatele. Furia va fi la tot pasul. Toți vom fi oale sub presiune. Doar că nu vom reacționa atunci când avem de-a face cu situații serioase, ci din nimica toată. Luna va fi în opoziție cu Marte, deci va fi nevoie să gestionăm și frustrările altora, nu doar pe ale noastre. Un lucru este sigur: Luna Plină din 20 octombrie predispune la conflicte, agresivitate și decizii bruște”, a precizat Daniela Simulescu.

 

Citește pe DC NEWS despre ce zodie este vorbaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel