Sandviș cald cu ton, gata în 5 minute. Încearcă rețeta virală de pe TikTok / video

Data publicării:
Sandviș cu ton, captură video TikTok
Descriere foto: Sandviș cu ton, captură video TikTok

Ți-e poftă de ceva bun de mâncare, dar care să fie și ușor de preparat? Avem soluția pentru tine.

Tonul este una dintre sursele de proteină pe care ar trebui să le adăugăm constant în alimentația noastră. Are Vitamina D, importantă pentru organism, dar și alți nutrienți importanți pentru care merită să-l consumi cât mai des. Totuși, dacă te-ai săturat să-l consumi doar în salată sau în paste, avem o rețetă extrem de delicioasă pentru tine, pe care trebuie neapărat să o încerci. Este vorba despre un sandviș de ton, ce poate fi savurat atât la micul dejun, cât și la masa de prânz sau cină.

Nu ai nevoie decât de câteva ingrediente de bază, dar îți promitem că rezultatul final va fi unul cât se poate de gustos.

Ingrediente:

  • o conservă de ton
  • roșii
  • ceapă roșie
  • măsline verzi
  • o linguriță de muștar
  • 2 lingurițe de iaurt grecesc
  • pătrunjel
  • ulei de măsline
  • 2 felii de pâine
  • mozzarella
  • 1 cățel mic de usturoi

VEZI și: Supă cu găluște pufoase. Rețeta tradițională care a făcut senzație în mediul online / video

Mod de preparare:

Într-un bol, trebuie să amesteci tonul, cubulețe de roșii, puțină ceapă roșie, măsline verzi, cu muștarul și iaurtul grecesc. Adaugă și sare, piper și omogenizează totul bine. Adaugă apoi compoziția între cele două felii de pâine, peste care presară și mozzarella.

Unge cele două felii de pâine pe exterior cu o compoziție obținută din pătrunjel tocat, ulei de măsline și usturoiul pisat. Bagă sandvișul la airfryer sau la cuptor timp de 5 minute. Poftă bună!

Citește și: Biscuiți de ovăz umpluți cu ciocolată. Ai nevoie de doar 4 ingrediente pentru a obține un desert sănătos și delicios

Rețeta Video:

 

@andreea.cercel3 Cel mai bun sandwich cu ton pe care l-am mancat ???? Feliile de paine le-am uns cu un amestec din ulei de masline, usturoi si patrunjel. Sandwichul l-am bagat la airfryer 3-4 minute. Delicioooos. #cooking #easyrecipe #healthyfood #fitness #breakfast #breakfastideas #tunasandwich #tunabreakfast ♬ Come Check This (Quickie Edit) - FETISH

Adevărul despre conserva de ton

Chiar dacă foarte multe persoane au pus pe lista neagră, de-a lungul timpului, conservele de ton, nutriționistul Wasim Nazer ne spune că le putem consuma, întrucât beneficiile sale sunt nenumărate. Mai mult, peștele, în general, este extrem de important pentru dieta noastră zilnică, continuă el.

„Dacă o luăm așa, nu mai este nimic sănătos. La pește, dacă vorbim de somon, se spune că nu știu ce conține, legumele la fel, să consumăm doar apă? Trebuie să consumăm și să selectăm noi ce e mai natural, să nu consumăm ton care are atât de multe beneficii pentru că sunt niște studii care spun că au găsit nu știu ce în conservă? Alte soluții momentan nu avem. Eu nu sunt de acord să renunțăm la el.

În perioada aceasta de frig, răceli, alimentația trebuie să conțină foarte multă Vitamina D, acum că nu e soare, nu stăm mult la soare și nu o luăm de aici, trebuie să o luăm din alimente. Trebuie să consumăm foarte mult pește, în general noi nu o facem. Somonul, tonul, sardinele sunt foarte bune, pline de vitamina D, necesare pentru această perioadă.”, a declarat nutriționistul Wasim Nazer, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola.

Citește și: Rețetă simplă de sushi. Se prepară extrem de repede și ai nevoie de doar 5 ingrediente / video

Urmărește emisiunea integrală mai jos:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel