Sandu Lungu își face debutul în cinematografie. Informații din culisele „Kingdom of Judas”, primul film 100% românesc vorbit în limba engleză

Data publicării:
EXCLUSIV

Filmul Kingdom of Judas, produs, regizat și scris de Sabina Lisievici, va avea marea premieră în cinematografe pe 12 aprilie. Luptătorul Sandu Lungu este și el parte din distribuția acestei producții, dezvăluindu-ne informații din culisele primului film românesc cu scenariu 100% în limba engleză.

 

 

SPECTACOLA: Povește-ne despre Kingdom of Judas. Este un concept unic în România, cu un scenariu 100% în engleză și sunt curioasă să știu cum ai primit tu propunerea pentru a face parte din el. 

Sadu Lungu: Am primit propunerea din partea Sabinei Lisievici, noi avem o relație de prietenie, iar ea și-a dorit ca eu să fac parte din proiect. Inițial, trebuia să am un rol mai complex, dar am refuzat, pentru că era prea mult de interpretat în limba engleză, engleza mea nu e cea mai bună, așa că am rămas la un rol mic și simplu.

 

SPECTACOLA: Cum a fost pentru tine experiența de a filma cu români, în România, însă de a vorbi doar în limba engleză?

Sadu Lungu: A fost o experiență frumoasă, unica, dar și grea, pentru că nu este o meserie ușoară. În schimb, satisfacțiile sunt pe măsură.

VEZI și: Daria Ghițu, detalii inedite din culisele filmului „Kingdom of Judas”. Câte ore au stat actorii pe platourile de filmare

SPECTACOLA: Povestește-ne despre rolul pe care-l interpretezi în film. 

Sadu Lungu: Rolul meu este de antrenor personal al Sabinei (n.r. Anna în film) și de mentor.

 

SPECTACOLA: Există asemănări între personajul din Kingdom of Judas și tine? Te-ai regăsit cumva în pielea personajului?

Sadu Lungu:  Da, m-am regăsit în rolul din film, pentru că practic mă joc pe mine însumi.

 

SPECTACOLA: Care e cea mai mare provocare pe care ai întâlnit-o pe platourile de filmare?

Sadu Lungu:  Cea mai mare provocare pentru mine a fost să fiu cât mai natural și să nu am emoții.

Pe aceeași temă: Bogdan Iacob, dezvăluiri spectaculoase din culisele filmului „Kingdom of Judas”, prima producţie românească, vorbită integral în limba engleză

SPECTACOLA: Povestește-ne câteva detalii din culise. Cum a fost atmosfera generală, poate ai și o amintire de pe platourile de filmare pe care să ne-o dezvălui.

Sadu Lungu:  Atmosfera din culise a fost foarte relaxantă, familiară, cu glume, pot sa zic că ne-am distrat. Amintirea mea rămâne statul mult în picioare repetat, de multe ori, până iese scena perfectă.

 

SPECTACOLA: Ai emoții, acum, că se apropie data lansării?  Care crezi că va fi reacția publicului? 

Sadu Lungu: Pot sa spun că am puține emoții, dat fiind faptul că este prima experiență pentru mine și mi-aș dori să fie un impact pozitiv, mai ales pentru Sabina, care s-a dăruit trup și suflet acestui proiect.

 

SPECTACOLA: Ai un mesaj pentru oameni, care să-i convingă să vină neapărat pe 12 Aprilie în cinematografe?

Sadu Lungu: Aș recomnda acest film pentru toată lumea, pentru că este emoționant, de acțiune cu personaje unice, iar filmul în sine este unic.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel