Sandra Izbașa, un Crăciun de neuitat. Răzvan Bănică i-a pus marea întrebare: "Am primit cel mai minunat cadou"

Data publicării:
Sandra Izbașa, instagram
Descriere foto: Sandra Izbașa, instagram

Crăcinul de anul acesta a fost unul special pentru gimnasta Sandra Izbașa. Răzvan Bănică a cerut-o căsătorie, iar răspunsul nu a întârziat să apară.

Sandra Izbașa, dublă campioană olimpică, este în culmea fericirii. Frumoasa sportivă a avut parte de un Crăciun cu totul deosebit. În vârstă de 30 de ani, Sandra Izbașa trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan Bănică de aproximativ un an de zile.

Sandra Izbașa, cerută în căsătorie în ziua de Crăciun

Răzvan Bănică, actor și nepot al lui Ștefan Bănică Jr., i-a oferit sportivei cel mai frumos cadou în ziua de Crăciun. Acesta și-a luat inima în dinți și i-a adresat frumoasei blondine marea întrebare. Fără să stea prea mult pe gânduri, Sandra Izbașa a răspune cu un mare "DA" cererii în căsătorie.

"DA !" Cel mai special Crăciun! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică! Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil! Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna! Te ador infinit!", a fost mesajul emoționant pe care l-a scris Sandra Izbașa alături de pozele care au surprins întreg momentul.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SANDRA IZBAȘA (@sandra_izbasa)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel