Sandra Izbașa, adevărul despre bătăile primite de sportivi de la antrenori: „Preferam să fiu dată afară din sală sau să mă trimită să fac forță decât să primesc o palmă”

Data actualizării: | Data publicării:
Sandra Izbasa la 40 de intrebari cu Denise Rifai
Descriere foto: Sandra Izbasa la 40 de intrebari cu Denise Rifai

Sandra Izbașa a vorbit despre bătăile aplicate de antrenori gimnaștilor. 

Multipla campioană olimpică a fost invitată în emisunea  “40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit despre practicile dure din pregătirea gimnaștilor. Sandra Izbașa a confirmat zvonurile că unii antrenori aplică violența în pregătirea sportivilor.


„Fiecare sportiv își are povestea. Eu am văzut anumite practici, nu am fost niciodată de acord cu lucrul ăsta, iar eu am fost un sportiv atipic. Există comunicare, nu trebuie să mă atingi într-un fel ca să pot să fac.

Nu, nu am fost bătută pentru că am știut să colaborez cu ei și, de fiecare dată, am găsit soluția de mijloc. Preferam să fiu dată afară din sală sau să mă trimită să fac forță decât să primesc o palmă.”, a spus Sandra Izbașa în emisiunea de la Kanal D.

Sandra Izbașa le răspunde celor care au criticat-o că s-a retras „prea devreme” 

Sportiva de aur a României, multiplă campioană olimpică, mondială și europeană, Sandra Izbașa este una dintre sportivii de performanță care în  ciuda  unei accidentari grave au găsit puterea să lupte și să urce din nou pe podium. La vârsta de 24 de ani s-a retras din competiții și a devenit antrenor la Clubul sportiv al Armatei Steaua, fiind și cea mai tânără sportivă care a primit gradul de locotenent, în prezent având titulatura de căpitan.


„Ceea ce s-a scris, că m-am retras destul de devreme, după 20 de ani într-un sport de înaltă performanță, tu vii și îmi spui că m-am retras prea devreme? Fă tu, nu mă refer la tine (n.r Denise Rifai), ci la cel care a scris. Fă tu sport timp de 20 de ani și vezi când trebuie să te retragi. M-am retras atunci când am simțit”, a spus Sandra Izbașa la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.


Sandra Izbașa: „Am muncit cu fiecare celulă a corpului și consider că merit tot ceea ce primesc”

 

„Am muncit pentru fiecare bănuț în parte. Nu știu neapărat cât contează, dar muncesc pentru ei ca să îi obțin, nu contează sumele. Dacă eram în America, probabil că altele erau sumele. Probabil și tu dacă făceai emisiunea în altă parte, altfel erau sumele.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a îndemnat către acest sport și că munca mea a fost răsplătită, dar am muncit cu fiecare celulă a corpului și consider că merit tot ceea ce primesc în ziua de astăzi și muncesc în continuare pentru că îmi doresc de fiecare dată mai mult de la mine. Eu, când am intrat în acest sport, nu aveam de unde să știu că el se va plăti, eu l-am făcut din dragoste.
Eu am aflat foarte târziu.”, a mai spus multipla campioană. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel