Sandra Bullock se RETRAGE din lumea filmului: Am nevoie să fiu în locul care mă face cea mai fericită

Data publicării:
Sursa foto: Sandra Bullock, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Sandra Bullock, Instagram

Sandra Bullock a dezvăluit motivele pentru care vrea să renunțe, pentru moment, la cariera de actriță.

Actrița Sandra Bullock a confirmat faptul că ia o pauză de la cariera de actriță, cel puțin, deocamdată. Deși vedeta a precizat că nu știe cât timp va dura acest lucru, în acest moment are nevoie să se simte cea mai fericită, acasă, lângă familia sa.

„În acest moment, și nu știu cât o să dureze, am nevoie să fiu în locul care mă face cea mai fericită. Atunci când sunt la muncă îmi iau jobul foarte în serios. E o slujbă care mă solicită 24/7 și eu vreau să fiu 24/7 cu copiii mei și cu familia mea. Nu știu cât de mult sau cât de puțin o să dureze, dar acolo vreau să fiu o perioadă”, a declarat Sandra Bullock, potrivit etonline.com.

Ce-și dorește actrița să facă în continuare 

Sandra Bullock a dezvăluit faptul că, în continuare, își dorește să le facă toate poftele copiilor săi și să compenseze timpul pierdut până acum. Actrița și-a mai expus, de asemenea, și gândurile legate de COVID-19, care a făcut-o să fie foarte precaută cu igiena copiilor săi, pânăa cum.

"Toți părinții mă cunosc ca fiind doamna nebună cu pandemia. Ei știu că copiii lor se vor întoarce fără COVID, atunci când au venit la noi acasă.", a mai spus ea.

Actrița Cameron Diaz, a renunțat și ea la lumina reflectoarelor 

Sandra Bullock nu este singura vedetă de la Hollywood, care a dat cariera pe viața de familie. Viața actriței Cameron Diaz s-a schimbat complet, după ce aceasta a luat decizia de a se retrage din lumina reflectoarelor. La 49 de ani, vedeta spune că se simte mai liberă ca niciodată și este foarte fericită că "nu mai trebuie să respecte standardele de frumusețe de la Hollywood. "

„E clar că sunt o victimă a obiectivizărilor și a exploatărilor la care femeile sunt supuse de către societate. Chiar eu m-am pus singură în astfel de situații de-a lungul timpului. Este greu să nu o faci. Este greu să nu te uiți la tine și să nu te judeci în funcție de standardele de frumusețe. Și cred că ăsta e unul dintre cele mai importante lucruri pe care am reușit să îl fac în ultimii opt ani. Sunt sălbatică, sunt ca un animal sălbatic, sunt o fiară”, a spus Diaz în cadrul podcast-ului Rule Breakers, potrivit Elle.

     



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel