Săndel Bălan, prima reacție după ce Andreea Bălan a dezvăluit bătăile pe care le primea din partea lui: "Am smucit-o"

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Balan, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Balan, foto Instagram

Tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan, a avut o primă reacție, după ce artista a vorbit despre bătăile încasate de la părintele său.

Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Andreea Bălan a vorbit deschis despre perioada traumatizantă prin care a trecut, în copilărie, când tatăl său o bătea.

”C.M: Ai avut momente când tatăl tău a fost dur cu tine? Îți mai luai și palme?

A.B: Da, evident.

C.M: De ce te bătea?

A.B: Pentru că poate că nu aveam chef să urc pe scenă, eram răzvrătită sau poate nu voiam să fac ceva. Și atunci cum mă făcea să fac? Așa. Mna… E adevărat, mă bătea dacă nu voiam să urc pe scenă. Dacă făceam mutre, îmi trăgea câteva palme. Îmi amintesc că am avut odată un accident de  maşină, în drum spre un concert, tata a intrat pe contrasens. Am intrat într-un şant, eram plină de sânge de la buză şi, după aia, în două ore, noi eram pe scenă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat”, a fost discuția între Cătălin Măruță și Andreea Bălan.

Artista a mai declarat că tatăl său obișnui a să îi ia toți banii obținuți din concerte, motiv pentru care a decis să plece de acasă.

La scurt timp după ce Andreea Bălan a făcut aceste dezvăluiri, tatăl artistei a avut și o primă reacție dură.

”N-am ce să comentez, iar a început să bată apa-n piuţă cu banii. Ea vorbeşte frumos de greşelile ei, dar nu şi despre ale altora. A pierdut mulţi bani şi m-a acuzat că am plecat cu banii. Ele au fost pe val 2 ani, atât au mers în concerte, al 3-lea an s-a spart, a colaborat 6 luni cu Alina Sorescu, n-a mers, s-a întors Antoneasca. Luau 1.000 de dolari, am socotit şi ăştia se împărţeau la doi. 100.000 de dolari am câştigat, adică vreo 70.000 de euro. Bani care au fost investiţi înapoi. Am cumpărat un apartament, două maşini, clipuri făcute, filmări, ăia au fost banii, am mers în concediu, deşi ea a spus că n-a mers nicăieri. Nu înţeleg de ce şi-a murdărit familia cu declaraţiile ei. (...) A spus că am bătut-o? Am smucit-o o dată, când puneam nişte gresie în bucătărie. A sărit pe ea şi s-a spart. Atunci am smucit-o şi altădată nu a salutat când a intrat într-o cabină unde erau artişti mari. ”, a comentat bărbatul pentru Click.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel