Săndel Bălan, în război cu Andreea Antonescu. De ce s-a destrămat, de fapt, trupa Andre: „Și-a făcut de râs familia”

Data publicării:
Andreea Antonescu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Antonescu, sursa instagram

Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, îi declară război Andreei Antonescu, la peste 20 de ani de la destrămarea trupei Andre.

La 20 de ani după ce trupa Andre s-a destrămat, Săndel Bălan a revenit la atac cu o serie de acuzații dure la adresa Andreei Antonescu, colega de scenă a Andreei Bălan. Bărbatul o acuză pe artistă că ea ar fi motivul pentru care trupa Andre s-a destrămat. Tatăl Andreei Bălan a răbufnit, aducând în prezent toate „greșelile” făcute de Adreea Antonescu în tinerețe, când abia depășise vârsta majoratului.

Toate aceste acuzații au pornit, după ce Andreea Bălan și Andreea Antonescu au susținut că, din postura de impresar, Săndel Bălan ar fi plecat cu toți banii strânși de cele două cântărețe în urma spectacolelor.

„Ea vorbește frumos despre greșelile ei, dar nu și despre ale altora. Luau 1.000 de dolari și ăștia se împărțeau la doi. 100.000 de dolari am câștigat, adică vreo 70 de mii de euro, bani care au fost investiți înapoi. Am cumpărat un apartament, două mașini, clipuri făcute, filmări, pe ele au fost banii. Am fost în concediu, dar ea a zis că nu am fost nicăieri. Nu înțeleg de ce și-a murdărit familia cu declarațiile ei. N-a spus că s-a tăvălit cu Iustin din Mizil și de-aia trupa s-a scindat, că a semnat contract cu altă casă, că a pozat în PlayBoy. Toate mizeriile astea nu le-a povestit. I-am făcut imagine frumoasă. A spus că noi le întărâtăm pe ele, când ele se certau la toate evenimentele și Antonescu o jignea pe Andreea că nu are voce și e doar dansatoare. De asta s-a rupt trupa”, a spus Săndel Bălan, citat de Dan Capatos, la Xtra Night Show.

La scurt timp, Andreea Antonescu a avut și o primă reacție. Artista a fost discretă în legătură cu acest subiect, mărturisind că îl respectă pe Săndel Bălan pentru tot ceea ce a făcut pentru ea și prietena ei bună, Andreea Bălan.

„Partea cu relația pe care am avut-o mi-o asum. Dar domnu' Dan, de ce m-ai convins să pozez în PlayBoy, ca să se destrame trupa? Acuma, fiecare are dreptul să facă ce vrea, eu sunt o persoană care și-a sumat ce a făcut și îmi asum în continuare, pentru că am făcut o grămadă de greșeli și am învățat din ele, poate că o să le mai fac. Nu o să stau să comentez punctele de vedere ale altei persoane. Pe domnul Bălan îl respect strict pentru că e tatăl Andreei, pentru că, la un moment dat, și-a pus umărul în trupa Andre”, a spus Andreea Antonescu, la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel