Adrian Minune, primele declarații după externare: „Era să dau colțul pe bune”. Cum s-a schimbat viața artistului după un diagnostic dur

Data publicării:

Celebrul cântăreț de manele Adrian Minune se recuperează după o lună de calvar și intervenții medicale.

 

Adrian Minune a fost invitat cu întreaga sa familie la emisiunea lui Cristi Brancu de la PrimaTV. Acesta a povestit tot calvarul trăit în ulrima perioadă, din cauza problemelor de sănătate. Artistul spune cp a reușit să treacă cu bine peste toate cumpenele cu ajutorul credinței și timpului. 

„Mai mult decât Dumnezeu nu se poate altceva. Ne-a ajutat în cele mai multe clipe, în cele mai grele clipe! Și eu, cât de curând, acum o lună și vreo 2 zile, o lună și o săptămână, am avut o problemă  dar nu aș vrea să vorbesc pentru că eu am fost în Turcia și am făcut o intervenție și mi-a dăunat mai târziu, peste 6 luni de zile, chiar am fost și la televizor…și nu vreau să vorbesc de nimeni, deloc.”, a declarat Adrian Minune, la Prima TV.

Prin cuvinte de recunoștință față de Divinitate, Adrian Minune subliniaza gravitatea situației în care s-a aflat și cum a celebrat  recuperarea miraculoasă, printr-o partidă de pescuit în Spania cu familia.

„A fost ok, mi-am revenit, era să dau colțul pe bune dar sunt bine,  mulțumesc lui Dumnezeu. După ce am ieșit din spital am fost în Marbella, ne-am simțit bine, vacanță, frumos! Ieri am fost la pește, a fost și Sofi  (n.r.: nepoata, fiica lui Karmen), a prins doi pești…”, a povestit Adrian Minune.

 

„Dumnezeu mi-a dat o nouă viață”

De asemenea, artistul dorește să petreacă mai mult timp alături de familie având în vedere cele întâmplate.:

„De o lună și ceva Dumnezeu mi-a dat o nouă viață. M-am reinventat, am renăscut! Am terminat cu alte vicii, adică cu băutura, cu șprițurile, să stau până mai târziu. Stau lângă copiii mei mult mai mult. Mă trezesc la 7 dimineața, chiar dacă vin la 5. Eu până la ora 12 am făcut foarte multe chestii care pentru mine până acum au fost niște gusturi negustate!”, a mai transmis Adrian Minune, potrivit Click.

Artistul vrea să se răsfețe cu delicatese

Celebrul solist menționează „specialități” pe care nu a pus mâna încă și este dornic s-o facă, mai ales acum, când se simte renăscut în urma intervențiilor medicilor:

„Niște specialități pe care eu încă nu  am pus mâna pe ele. Acum le gust și îmi place. Când mă uit pe geam și văd că nu e lumină parcă îmi pare rău. Când s-a crăpat de zi, eu deja am făcut duș. M-am tras la față, sunt frumos, am scos piese noi. Am o poftă de viață încât nici nu îți închipui!”, a mărturisit Adrian Minune în emisiunea lui Cristi Brancu, potrivit sursei citate.

 

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Adrian Minune

 

Într-un clip pe Instagram, Adrian Minune le-a povestit fanilor despre un abces găsit de medici în corpul acestuia după ce a cântat trei zile la rând într-o locație unde era curent prea mare:

”Fac acest clip pentru fani, pentru prieteni, pentru cumetrii, dușmani, nu mai contează, pentru că toți îți sunt prieteni, până la proba contrarie. Sunt bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu, mai aștept un singur rezultat și mâine seară o să fiu acasă. O să merg aici la noi, la Ștefănești. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, dar și cadrelor medicale și tuturor fanilor care au fost alături de mine. Problema mea a fost în felul următor: am cântat trei zile în același loc și am prins foarte mare curent.

De la acest curent s-a declanșat un abces, undeva în corp. A trebuit să stau pe antibiotice, chiar și acum sunt la perfuzii și o să ajung acasă să continui tratamentul cu antibiotice, pentru a se retrage acel abces. Sunt bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Aveți grijă de voi. Vă iubește Adrian al vostru. Să aveți parte de bucurii și de fericire. ”, a spus Adrian Minune, într-un filmuleț publicat pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva timp.

 

Abcesul în corp - Simptome

 

Durere de dinți severă, constantă, pulsantă, care se poate răspândi la maxilar, gât sau ureche

Durere sau disconfort cu temperaturile calde și reci

Durere sau disconfort la presiunea mestecatului sau a mușcăturii

Febră

Umflarea feței, obrazului sau gâtului, care poate duce la dificultăți de respirație sau de înghițire

Ganglioni limfatici sensibili, umflați sub maxilar sau în gât

Miros urât în ​​gură

Flux brusc de lichid sărat, urât mirositor și cu gust urât, în gură și ameliorarea durerii, dacă abcesul se rupe, potrivit mayoclinic.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel