Salvare spectaculoasă pentru 3 copii. Eroii au urcat pe o conductă de scurgere până la etajul 3 al blocului pentru a-i scoate pe geam /VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:

Momente de groază pentru 3 copii rămași singuri acasă. Apartamentul lor a fost cuprins de flăcări, iar oamenii i-au scos pe fereastră cu ajutorul unei conducte de scurgere. 

Operațiune de salvare ca în filme pentru trei copii din Rusia, rămași blocați într-un apartament cuprins de flăcări. Cei mici erau singuri acasă, când un incendiu puternic a cuprins totul în jur. Pentru a se salva, erau gata să sară de la geamul apartamentului situat la etajul trei, dar vecinii s-au urcat pe conducta de scurgere pentru a-i salva. Operațiunea a fost un real succes, iar imaginile au stârnit mii de reacții în mediul online. 


„Am văzut că copiii se pregăteau să sară. Am urcat pe conducta de scurgere și le-am scos, pe rând. Apoi am văzut o pisică lăsată în apartament. Așa că m-am urcat înapoi pentru a o salva”, a transmis Dhamal Gassoyan, unul dintre salvatori. 


Cei mici au izbucnit în plâns atunci când s-au văzut salvați și au suferit doar arsuri minore. „Slavă Domnului că acum sunt în siguranță”, a exclamat Dhamal.

 


Potrivit unui raport, părinții celor trei copii au plecat în oraș să bea și i-au închis pe cei mici în casă.


"Un incendiu a început în apartament, ușa nu a putut fi spartă, așa că vecinii au urcat la etajul trei folosind o conductă de scurgere. Riscându-și viața, bărbații i-au salvat pe copii de la moarte”, se arată într-un comunicat. 


Autoritățile au început cercetările pentru a se stabili cauzele care au produs incendiul. 


„Bieții copii și-au ars părul. Încă puțin și nu ar fi fost nimeni care să-i salveze”, exclama o vecină. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel