Salman Khan a ajuns de urgență la spital chiar în ziua de Crăciun. Ce s-a întâmplat cu iubitul Iuliei Vântur

Salman Khan și Iulia Vântur, captură TV
Descriere foto: Salman Khan și Iulia Vântur, captură TV

Chiar în ziua de Crăciun, Salman Khan a trecut prin momente dificile.  Actorul a ajuns de urgență la spital.

Iulia Vântur este una dintre cele mai apreciate vedete, atât din România, cât și din India. Chiar dacă în România se bucura de un succes imens, Iulia Vântur a decis să plece în India pentru a lua totul de la zero. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de superstarul Indiei, Salman Khan.

Vedeta de la Bollywood Salman Khan a povestit că a fost muşcat de un şarpe în ziua de Crăciun.

Copilul teribil al cinema-ului indian şi obiectul unui adevărat cult în ţara sa natală, actorul în vârstă de 56 de ani le-a povestit luni jurnaliştilor că a fost muşcat în două rânduri de un şarpe pe care încerca să-l alunge din casa sa de la ţară situată în apropiere de Mumbai.

Înarmat cu un băţ, ''am ridicat delicat şarpele şi l-am scos afară după care acesta s-a încolăcit în jurul băţului şi a început să se tragă în sus''.

Sătenii au început imediat ''să strige 'spital, spital, spital' (...) Se crease o agitaţie atât de mare, şarpele era puţin veninos şi m-a muşcat din nou''.

După ce a ajuns la spital, actorului i-a fost administrat un ser antivenin, a fost ţinut sub observaţie şi externat după şase ore.

În ciuda controverselor, Khan este una dintre cele mai mari celebrităţi de la Bollywood.

Actorul a fost găsit vinovat de moartea unui om al străzii pe care l-a accidentat cu maşina în 2002. Starul a fost apoi achitat.

În 2018 a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru uciderea ilegală a unor animale din specii protejate în urmă cu 20 de ani, acuzaţii pe care actorul le-a negat.

Khan a precizat că şarpele care l-a muşcat a fost eliberat în sălbăticie.

În India s-au înregistrat anual circa 58.000 de decese ca urmare a muşcăturilor de şarpe - echivalentul a 160 pe zi - în perioada 2000-2019, potrivit unui studiu publicat anul trecut, notează Agerpres.

 

Iulia Vântur, adevărul despre relația cu Salman Khan

 

Iulia Vântur a revenit în România în urmă cu câteva luni, iar fanii se întrebau ce se întâmplă cu relația ei cu marele actor indian. Internauții o întrebau adesea dacă nu cumva iubirea lor s-a sfârșit din cauza distanței.  Invitată în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, Iulia Vântur a decis să pună punct specilațiilor. 


„Fie ploaie, fie vânt, noi aici suntem! Da, mă întorc pentru că trebuie să mă întorc. Și pentru că am și treabă, intenționăm să filmăm la începutul lui august. El filmează deja. Am avut motive pentru care am fost aici și pentru care încă mai sunt aici. Și se înțelege, e înțelegător”, a precizat Iulia Vântur la KanalD. 


Iulia Vântur spune că Salman Khan a învățat-o cum poate obține succesul la Bollywood: „Să muncesc foarte mult și să fiu cea mai bună versiune a mea”. 


Legat de relația ei cu faimosul Salman Khan, blondina spune că se potrivesc mult pe plan profesional, având „același vibe creativ”.  ulia Vântur susține că după vârsta de 30 de ani a simțit o presiune din partea familiei atunci când venea vorba despre căsătorie și copii. Aceasta spune că își dorește doar fericire, iar întemeierea unei familii nu este o prioritate.


„După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: „Mă vreți doar căsătorită sau fericită?. A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc. Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!”, a declarat Iulia Vântur pentru VIVA!.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 28 dec 2021, 13:22 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience