Salma Hayek, apariție explozivă în filmul ''Hitman's Wife's Bodyguard 2'': „Noi, cei cu sângele latino, discutăm şi gesticulăm ca şi cum ne-am certa tot timpul”

Data publicării:
Salma Hayek, foto Facebook
Descriere foto: Salma Hayek, foto Facebook

O femeie latino sălbatică şi cu limbaj colorat, capabilă să-i dea palme lui Ryan Reynolds atunci când merită: este rolul pe care Salma Hayek îl interpretează în ''Hitman's Wife's Bodyguard 2'', o comedie de acţiune care va face ca multe soţii să se simtă răzbunate.

"Există încă multă discriminare în ce priveşte vârsta, mai ales când este vorba de femei. Şi este un lucru pe care personajul meu Sonia nu îl suportă", a spus ea. "Ea este explozivă din fire. Însă dacă vrei să o vezi ieşindu-şi din minţi, nu trebuie decât să insinuezi ceva legat de vârsta ei", a povestit Salma Hayek.

După o scurtă apariţie în "The Hitman's Bodyguard" (2017), Hayek joacă un rol mai amplu în acest sequel, care se lansează miercuri în cinematografe şi în care împarte ecranul cu Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson şi Antonio Banderas, în rolul unui personaj negativ extravagant.

Actriţa s-a declarat mulţumită de faptul că regizorul filmului, Patrick Hughes, i-a permis să facă "ce doreşte" cu personajul ei şi să o modeleze "după plac" pe Sonia.
 

Şi Ryan Reynolds a fost esenţial pentru ca Hayek să ofere mai multă profunzime rolului ei în această continuare. "Pentru 'The Hitman's Bodyguard' nu am filmat decât două zile, dar a fost foarte distractiv pentru mine să exprim toate nebuniile Soniei", a explicat actriţa

Este şi motivul pentru care regizorul Hughes i-a spus: "Acum nu mai sunt doar doi actori protagonişti, faci şi tu parte din aceste trio", a dezvăluit ea.

Hayek intră ca o furtună dar plină de umor în "Hitman's Wife's Bodyguard 2" unde o interpretează pe soţia lui Darius Kincaid (Samuel L. Jackson), ucigaşul cu simbrie, pe care bodyuardul Michael Bryce (Ryan Reynolds) trebuia să-l protejeze în primul film.

În acest sequel, Sonia şi Michael trebuie să-şi unească forţele pentru a-l ajuta să scape pe Darius, într-o misiune sinucigaşă plină de urmăriri şi de planuri nebuneşti.
 

În acest sens, Hayek a subliniat cât de "eliberator" a fost pentru ea să interpreteze un personaj atât de impulsiv şi de furtunos ca Sonia. Dar a recunoscut că a avut şi emoţii pentru că s-a plasat în mijlocul cuplului de actori format din Reynolds şi Jackson.

"Există o chimie minunată între ei. Au două stiluri de comedie complet diferite, dar se completează reciproc. Este greu să găseşti al treilea personaj care să nu strice această armonie", a precizat actriţa. Ea a ţinut totuşi să precizeze că ambii i-au lăsat suficient spaţiu pentru ca Sonia să se exprime.

Într-un interviu acordat recent revistei Variety, Ryan Reynolds a spus în glumă că încă mai simte palmele pe care i le-a dat Salma la filmări.

Actriţa i-a răspuns pe acelaşi ton comic actorului: "El mi-a spus să-l pălmuiesc cât se poate de veridic, aşa că i-am ascultat sfatul", a glumit actriţa. "Adevărul este că şi pe mine m-a durut apoi mâna", a continuat ea pe acelaşi ton.

În "Hitman's Wife's Bodyguard 2" actriţa a avut de asemenea oportunitatea să se întâlnească cu dragul ei prieten Antonio Banderas, de care îl leagă o prietenie de trei decenii de când au jucat împreună în filme ca "Desperado" (1995).

Totuşi, mai în glumă mai în serios, unii membri ai echipei de filmare au vrut să ştie cât de bine se înţeleg cele două vedete hispanice. "După ce renunţam amândoi la personajele noastre, el de asasin şi eu de nebună, petreceam tot timpul împreună vorbind în spaniolă...".
 

"Dar ştii cum suntem noi, cei cu sângele latino, discutăm şi gesticulăm ca şi cum ne-am certa tot timpul, iar lumea la un moment se uita la noi cu teamă, crezând că eu şi Antonio chiar ne certăm", a spus Salma zâmbind.

Actriţa, care a dezvăluit că a suferit anul trecut de COVID-19 într-o formă destul de gravă şi a avut nevoie de recuperare, are în faţă un 2021 strălucit pe plan profesional, având în vedere că va putea fi văzută anul acesta în două filme, "Eternals", de Chloe Zhao ('Nomadland', 2020), şi "House of Gucci", de Ridley Scott, notează Agerpres.
 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel