Salată de beof. Rețetă TRADIȚIONALĂ pentru masa de SĂRBĂTORI

Data actualizării: | Data publicării:

Salata de beof este una din preparatele adorate de români, care nu lipsește de pe masa de Crăciun.

INGREDIENTE: 

500 g rasol de vacă/ piept de pasăre

400 g cartofi

3 morcovi

2 rădăcini de pătrunjel

200 g mazăre

1 țelină mică

castraveciori și gogoșari acri - după gust

1/2 legătură pătrunjel verde

maioneză - după gust

100 g măsline

1 ou fiert

mutar

MOD DE PREPARARE: Într-o oală mare se pun la fiert cartofii curățați și morcovii. Între timp, se taie fâșii carnea de vită fiartă, se toacă mărunt murăturile și măslinele, pătrunjelul și oul fiert, iar țelina se dă pe răzătoarea medie. Când au fiert  cartofii și morcovii se dau prin apă rece și se taie cubulețe. Se amestecă toate cele de mai sus cu mazărea, într-un bol mare, încăpător, și se combină cu maioneza.

Se ornează după bunul plac.

POFTĂ BUNĂ!

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel