Salata care o ajută pe Oana Roman să se mențină în formă. Vedeta le-a dezvăluit fanilor rețeta

Data publicării:
Oana Roman, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, foto Instagram

Oana Roman le-a dezvăluit fanilor cum se menține în formă, dar și o rețetă de salată, care te ajută să slăbești.

După ce a slăbit considerabil, Oana Roman este în cea mai bună formă a ei. Vedeta a renunțat la alimentele nesănătoase și a adoptat un alt stil de viață. Mulți s-au întrebat cum a reușit fosta soție a lui Marius Elisei să scape de kilogramele în plus, astfel că vedeta s-a hotărât să împărtășească cu fanii secretul ei pentru a se menține în cea mai bună formă.

Într-un InstaStory, Oana Roman le-a dezvăluit fanilor rețeta de salată care o ajută să se întrețină. De asemenea, vedeta a precizat că este un fel de mâncare foarte delicios, dar și consistent.

 

„O să vă arăt ceva foarte interesant. Este vorba despre o salată pe care eu o consum frecvent. Este prima mea masă pe ziua de astăzi și ultima, am mai avut doar o gustare mai devreme. Este o salată pe care o mănânc cu pulpe de pui la grătar. Salata are frunze de slată verde și roșie, porumb, brânză telemea și un sos făcut din muștar Dijon și un pic de maioneză. Această salată este genială, credeți-mă!”, a povestit Oana Roman pe InstaStory.

 

Oana Roman, pe mâna medicilor esteticieni

 

Oana Roman va avea din toamnă o talie de viespe. Vedeta este decisă să treacă printr-o operație chirurgicală de îndepărtare a excesului de piele. Intervenția va avea loc în toamna acestui an, după cum anunță chiar ea. 

”Eu complexată n-am fost niciodată, am o singură problemă pe care vreau să mi-o rezolv, iar pentru asta o să fac în toamnă o abdominoplastie. În rest eu complexe n-am avut”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel