Sabina Brândușe, patru zile într-o tabără de supraviețuire: „Nu știam dacă o să rezist atâta timp fără mâncare”

Data actualizării: | Data publicării:
Sabina Brândușe, foto Facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Sabina Brândușe, foto Facebook

Actrița Sabina Brândușe a trăit aventura vieții ei anul trecut. Patru zile într-o tabără de supraviețuire, fără hrană, în mijlocul pădurii. 

În cadrul unui interviu de Spectacola și DC News, actrița Sabina Brândușe a povestit cum a supraviețuit patru zile în pădure, fără hrană. Aventura a făcut parte dintr-un experiment psihologic de dezvoltare personală.

„Am fost într-o tabără de supraviețuire și am stat 100 de ore fără mâncare. Mi-am dat seama după cele patru zile, acolo nu am avut voie să avem la îndemână nici ceas, nici telefon, nici vreo altă sursă de Internet. Sincer, a fost cea mai mare încercare pentru mine. Nu știam dacă o să rezist atâta timp fără mâncare, fiind o gurmandă.

În pădure, timpul se scurge altfel, cu totul altfel, nu reușeam să îmi dau seama de momentul zilei, chiar dacă am încercat să mă orientez după lumina Soarelui care pătrundea printre crengile dese ale stejarilor. În același timp, am reușit să mă orientez după cântecul păsărilor, îmi dădeam seama când se trezesc ele și când se duc la culcare. Așa îmi dădeam seama când a început sau când s-a încheiat o zi“, a povestit Sabine Brândușe pentru Spectacola.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel