S-au împăcat Ilie Năstase și Ioana Simion? Cine i-ar fi dat de gol

Data publicării:
Ioana și Ilie Năstase, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ioana și Ilie Năstase, sursa foto Facebook

În urmă cu câteva zile, fostul tenismen și-ar fi agresat soția, iar aceasta, speriată, a sunat la 112. Ioana Simion a declarat ulterior că nu mai locuiește împreună cu Ilie Năstase. Însă, au apărut noi declarații. 

Ioana Simion s-ar fi întors înapoi la Ilie Năstase, iar lucrurile dintre cei doi s-ar fi calmat, a declarat prezentatorul de televiziune, Dan Capatos. 


Acesta a spus chiar în timpul emisiunii „Xtra Night Show” că a vorbit cu Ilie Năstase, iar acesta i-a mărturisit că Ioana s-a întors acasă. Cei doi nu au făcut încă nicio declarație, dar Capatos susține că informația i-a fost dată chiar de către fostul tenismen.


La momentul declanșării scandalului, Ioana Simion a declarat că partenerul ei de viață se confruntă cu niște probleme nerezolvate din trecut și că acesta ar fi motivul pentru care s-au certat și el a agresat-o. Ioana a spus atunci că nu va depune plângere împotriva lui, este doar mulțumită că a reușit să iasă cu bine din casă. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel