„S-au folosit unul de altul”. Marius Manole nu mai crede în relații: „Cuplurile nu prea mai rezistă. Se chinuie câțiva ani, după care renunță” / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Marius Manole a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre cum vede el dragostea și relațiile, într-o perioadă în care social media influențează tot mai mult longevitatea cuplurilor.

Aflat pe culmile succesului, Marius Manole spune că și-a găsit echilibrul și în viața personală și că reușește să își facă timp și pentru micile bucurii cotidiene. 


„Am descoperit că poți să ai viață personală foarte mișto, dacă nu te agiți inutil. Adică, nouă mult timp ne ocupă emoțiile. Înainte de spectacol, cu trei patru ore, înainte de o filmare. Dar dacă renunți la chestia asta și îți propui doar să te bucuri, să nu fii perfect, să nu tinzi „mamă, să-mi iasă cel mai bine din viața mea”, și să te bucuri de ce ai de făcut, atunci emoțiile încep fix înainte de spectacol. Și atunci, timpul acela pe care l-ai fi petrecut măcinându-te, poți să-l petreci cu câinele tău, cu iubita, cu iubitul, cu gătitul. Într-o zi în care am spectacol, eu fac și piața, gătesc, mă duc și la o întâlnire, beau și o cafea. A trecut perioada aia în care în ziua spectacolului nu mai făceam nimic. Mi-am dat seama că viața trece, teatrul nu e așa de important”, a declarat actorul pentru Spectacola. 

Marius Manole, provocare pentru colegii de breaslă: „Artiștii noștri nu prea au umor și se iau foarte mult în serios. Ar trebui să fim obligați să...” / EXCLUSIV


Întrebat dacă în viața lui există o poveste dragoste care „să le taie craca” admiratoarelor, actorul nu a vrut să confirme, dar nici să infirme, declarând că „nimic nu mai e stabil” în vremurile acestea. 


„În perioada asta nimic nu mai e stabil. Poți să ai o relație azi și mâine să nu mai fie. De tăiat craca, nu știu dacă e, că speranța există, și, vezi și tu, cuplurile nu prea mai rezistă. Cuplurile se chinuie câțiva ani, după care renunță, majoritatea. Se întâmplă ceva. Eu cred că toată nebunia asta cu Instagram-ul, cu Facebook-ul, cu perfecțiunea, cu omul perfect, cu abdomenul perfect, vacanța perfectă, cu tentațiile, că suntem oameni, suntem ușor îndrăgostibili, suntem destul de fragili în emoțiile noastre”, a declarat actorul. 

Marius Manole: Dacă sunt oamenii care își întâlnesc sufletul pereche și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți, ăsta e un noroc și o mare fericire

Actorul ne-a mărturisit că el crede în destin și că este convins că lucrurile se întâmplă exact așa cum trebuie, la fel în viață, cât și în relațiile de dragoste.


„Eu cred în destin. La fel și în dragoste. Cred că lucrurile se întâmplă așa cum trebuie să se întâmplă. E o întâmplare că doi oameni rămân împreună o perioadă, după care se despart. Da, atâta le-a fost, s-au folosit unul de altul, s-au modificat unii pe alții, poate au avut nevoie unii de alții pentru o perioadă de timp, după care mergem mai departe, la următoarea relație. Dacă sunt oamenii care își întâlnesc sufletul pereche și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți, ăsta e un noroc și o mare fericire. Dar, dacă te uiți în jur, sunt din ce în ce mai puține cazuri. Acum, te și întrebi dacă poți rezista, sau dacă atunci când te îndrăgostești și ești deja într-o relație, dacă poți să spui „am o relație, nu vreau să...”. E foarte complicat de negociat chestia asta. Când te îndrăgostești, te îndrăgostești și aia e”, a mai spus el. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel