S-au căsătorit pe NEVĂZUTE. Andreea și Emilian au spus aseară ”DA!”

Data publicării:

4 experți în psihosexologie, psihoterapie, tehnica seducției și genetică au format aseară primul cuplu în show-ul Căsătoriți pe nevăzute. Andreea (32 de ani) și Emilian (31 de ani) s-au cunoscut pentru prima dată în fața ofițerului stării civile și au spus ”DA!” în cel mai curajos experiment social al momentului. 

Aseară a început cel mai îndrăzneț experiment social realizat vreodată în istoria televiziunii. Un studiu în care 4 experți în psihosexologie, psihoterapie, tehnica seducției și genetică formează cupluri din oameni complet străini, cu scopul de a afla dacă știința poate descoperi adevărata dragoste.

 

Doi străini se întâlnesc pentru prima oară în viață direct la nunta lor. Mirii ajung la starea civilă, își oferă verighetele în fața familiei, făcând primul pas în taina căsătoriei, imediat după pleacă în luna de miere, iar la întoarcere se mută împreună. După 30 de zile de conviețuire cei doi își vor asculta inima și vor decide dacă această provocare îi va face să rămână împreună pentru totdeauna sau să se despartă. 

 

Oana Nicolau (psihosexolog și psihoterapeut de cuplu), Mircea Iliescu (genetician), Victor Toriani (psihoterapeut și psiholog clinician) și Taher Sonu (expert în tehnica seducției) au analizat aseară primii concurenți care au avut curajul să se înscrie în îndrăznețul experiment social. Tinerii au fost testați, analizați și profilați, pentru ca într-un final, pe baza personalității lor să fie căsătoriți cu o persoană complet necunoscută. 

 

Andreea și Emilian au spus aseară ”DA!” 


Andreea și-a dorit un bărbat bun, care să o iubească și să o aprecieze, iar experții au decis că cel mai mare grad de compatibilitate l-ar putea avea cu Emilian – un marinar în Forțele Navale Române. Povestea lor de viață e similară, la fel ca Andreea, Emilian a crescut fără tată și a fost nevoit încă din copilărie să se transforme în ”bărbatul casei” pentru mama și sora lui. 

”Suntem martorii unui moment absolut senzațional, unic pentru toți: o căsătorie pe nevăzute. Andreea și Emilian sunt aici pentru că de multă vreme își caută fiecare jumătatea. Trebuie să-i felicităm pentru curajul acesta și pentru emoțiile lor molipsitoare!”, a spus Elena Lasconi, primarul care a oficializat căsătoria celor doi. 

 

Cum se vor comporta cei doi miri în luna de miere, dar și ce se va întâmpla cu Georges și Cristina, al doilea cuplu pe care experții l-au format, vedem săptămâna viitoare, marți, de la ora 21:30, într-o nouă ediție Căsătoriți pe nevăzute.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel