S-au căsătorit Mădălina și Nick Rădoi în mare secret? Ce i-a dat de gol pe cei doi

Data publicării:
Nick Rădoi și Mădălina Apostol, sursa foto Facebook
Descriere foto: Nick Rădoi și Mădălina Apostol, sursa foto Facebook

Nick Rădoi și Mădălina sunt într-o relație de șase ani și se pare că cei doi ar fi făcut pasul cel mare, după multe împăcări și despărțiri. 

Mădălina Apostol și Nick Rădoi s-ar fi căsătorit, în mare secret. După o relație de șase ani, presărată cu multe certuri și despărțiri, Mădălina dă semne subtile că între cei doi s-ar fi oficilizat lucrurile. Chiar dacă la început, Mădălina nu credea în relația ei cu milionarul, iată că acum este mai îndrăgostită ca niciodată. 


Mădălina i se adresează lui Nick Rădoi cu „soțul meu”. Primul mesaj de acest fel, făcut public a fost cu ocazia aniversării zile de nume a milionarului, când frumoasa brunetă i-a urat pe Facebook: „De ziua ta îți urez și aici “la mulți ani”, iar ceea ce iți doresc știi deja, ai știut mereu și vei ști pentru totdeauna! La mulți ani, soțul meu!”


Deranjată de scandalul în care este implicat Nick Rădoi, mai exact, cel cu Adriana Bahmuțeanu, Mădălina a scris un mesaj tot pe pagina ei de Facebook, unde din nou, i se adresează cu „soțul meu”: 


„Nu are rost să-mi descriu soțul aici, să spun ce om extraordinar este și să neg tot ceea ce se vorbește despre el pentru că este de ajuns să știu doar eu”, a scris Mădălina pe Facebook. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel