"S-a scris despre mine că am murit". Carmen Șerban, despre lucrurile false care s-au spus despre ea, aducând suferință familiei

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Șerban, captură video YouTube
Descriere foto: Carmen Șerban, captură video YouTube

Carmen Șerban a răbufnit, după ce s-au scris despre ea mai multe lucruri false. 

Carmen Șerban este una dintre cele mai apreciate artiste, cu o carieră longevivă de mai bine de 20 de ani. Cu toate astea, vedeta are parte și de multe răutăți. Recent, Carmen Șerban a vorbit despre lucrurile false care s-au scris despre ea în mediul online, dar și cum i-au afectat imaginea 

Carmen Șerban, despre lucrurile false care s-au spus despre ea

"Informațiile false nu sunt de folos nimănui, iar cei care fac asta cu bună știință, sunt oameni fără caracter și ieftini.

Postările acestea, bazate pe minciuni  senzaționale și publicate sub un titlu de senzațional, sunt făcute intenționat în scopul de a se incasa bani de pe urma vizualizărilor... și se fac bani mulți, de ordinul a mii de euro, când o postare merge foarte bine.

Nu doar de pe urma vizionărilor pe YouTube sau Tik Tok se fac bani... acum și Facebook-ul generează venituri financiare prin programul Meta", a mărturisit Carmen Șerban, pentru WOWbiz.ro.

Artista susține că fanii ei și cei care o iubesc sunt afectați de informațiile false care apar în mediul online. 

"Problema este că cititorii sunt mințiți cu nerușinare și le este exploatată partea emoțională, întrucât ei se bucură sau suferă pentru un artist drag sau apreciat", a mai dezvăluit ea.

Ce minciuni s-au scris despre Carmen Șerban în mediul online

"S-a scris despre mine, de nenumărate ori, ba că am murit, ba că am un copil și că îl ascund... și multe altele.

Nu am murit și nu am copii. Anumite invenții scrise cu nesimțire, au provocat multă supărare familiei mele, în special părinților și nepoților mei.

Aceia care scriu și publică minciuni defăimătoare, aduc  jignire și prejudiciu de imagine în familia celui despre care se scrie", a explicat ea, pentru Wowbiz.ro.

Carmen Șerban, la un pas de moarte

Carmen Șerban a ieșit victorioasă din lupta cu cancerul.  Artista s-a îndreptat către Biserică, după ce medicii nu i-au dat prea multe șanse de succes. 

În urmă cu aproximativ 10 ani, a fost diagnosticată cu o formă de cancer la sân destul de gravă. Artista nu a avut niciun simptom, descoperind acest lucru la un simplu control de rutină, pe care obișnuiește să îl facă regulat. Vestea pe care i-a dat-o doctorul a șocat-o însă pe aceasta.

Artista spune că medicii au fost cei care au trimis-o pe calea credinței și că, inițial, i-a înjurat și nu a crezut că o va ajuta în vreun fel.

"Acum mulți ani am fost depistată cu cancer. Medicii care m-au depistat m-au trimis la biserică. Și eu în gând i-am înjurat. Am zis 'Ce mă trimit la biserica când îmi pot lua banii și să mă vindece'. Doar că ei știau că nu mă pot vindeca, și că lucrarea cea mare este a lui Dumnezeu. Ei doar m-au monitorizat și m-au îndrumat. Și m-au reevaluat până au adus tumoarea la 0 prin credință.

Ei nu au vrut să mă trateze. Erau trei medici, pentru că medicul care mi-a depistat tumoarea m-a trimis și la alte centre specializate ca să fie sigur că ceea ce vede este adevărat. Și a fost rezultatul corect.", a declarat Carmen Șerban, la Antena Stars

Credința a salvat-o


Artista crede cu tărie că rugăciunea a fost cea care i-a vindecat cancerul, de două ori.


"Nu am vrut să îi ascult, aveam o tumoare de 5mm, care în 6 luni s-a făcut de 12mm. Abia după aceea am ajuns pe mâna unui medic terapeut care mi-a zis 'Dacă nu faceți ce vă îndrumăm noi, prin credință, anul viitor nu veți mai fi aici'. Într-adevăr, când am văzut că în șase luni a ajuns să se mărească (nr, tumoarea), m-am apucat de treabă. Și într-un an și jumătate m-a dus tumoarea la 0.", a mai mărturisit Carmen Șerban, pentru Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel