Și-a scos coastele pentru a arăta ca un personaj din desene animate. Cum s-a transformat

Data actualizării: | Data publicării:

Pixee Fox a avut deja peste 200 de proceduri cosmetice pentru a arăta ca un „desen animat viu”, dar acum i s-a refuzat orice altă intervenție chirurgicală.

Un model iubitor de operațiile estetice a avut șase coaste îndepărtate doar pentru a arăta ca un personaj de desene animate. Faceți cunoștință cu Pixee Fox, din Carolina de Nord, SUA, care a cheltuit deja peste 120.000 de dolari pentru chirurgia plastică încercând să sculpteze figura perfectă a clepsidrei pe corpul ei.

Pixee a crescut într-un oraș mic din Suedia, dar nu a simțit niciodată că aparține acestui loc. Întotdeauna a simțit că trebuie să meargă undeva și să facă ceva, să se înconjoare de oameni care sunt mai mult ca ea. Așa că s-a mutat în America pentru a-și trăi visul american și s-a angajat imediat într-o serie de proceduri cosmetice pentru a semăna mai mult cu personajele sale animate preferate. Ea explică faptul că inspirația ei a început cu Tinkerbell, dar de-a lungul transformărilor corpului a început să arate ca Jessica Rabbit. De-a lungul procesului, și-a dus obsesia și mai departe, îndepărtându-și coastele inferioare, pentru a-și micșora talia până la 35 de cm. Pentru a-și menține silueta extremă, tânăra de 28 de ani respectă un regim strict de exerciții și dietă și poartă un corset 24 de ore pe zi.

Femeia și-a mărit implantul mamar de 4 ori, și-a schimbat forma sprâncenelor, și-a redus pomeții, și-a reconstruit complet fața și a avut chiar și un transplant de gene, printre numeroase alte proceduri, în încercarea de a arăta că un personaj de desene animate, scrie The Sun. Ea a dezvăluit că a suferit un transplant de gene - folosindu-și părul pubian - și că este prima persoană din lume care a reușit să facă acest lucru, la care doctorul Dubrow a remarcat: „Transplantul de păr pubian de gene? Este unul nou”. El a adăugat: "Nu-mi vine să cred câte operații a avut Pixee în ultimul an. Nu am văzut așa ceva în întreaga mea carieră."

În ciuda criticilor din partea medicilor cu privire la aspectul ei și la dependența de chirurgia plastică, Pixee insistă că este mândră de aspectul ei și a adăugat că „nu s-a simțit niciodată cu adevărat umană” și se simte „mai mult ca un pixie, ca o creatură fantastică”, potrivit The Sun.

Pixee a cheltuit sute de mii de dolari pe operații și a călătorit chiar și până în India pentru a-și schimba culoarea ochilor, o procedură periculoasă ce e interzisă în Europa și SUA. Pixee a călătorit și în Coreea de Sud pentru procedura de reconstrucție a fetei, ce ar fi putut s-o lase paralizată.



 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel