S-a născut azi. Tudor Chirilă a împlinit 47 de ani. Cine este femeia care i-a schimbat viața

Data actualizării: | Data publicării:

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Astăzi este prilej de mare sărbătoare în familia cântărețului. 

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cântărețul împlinește astăzi 47 de ani și are motiv de sărbătoare.

Tudor Chirilă se bucură de o carieră de succes în lumea muzicii, dar și de o familie minunată. Acesta este căsătorit cu Iulia Mârzgan, cu care are doi copii minunați.


Celebrul artist s-a născut în 1974 la București și este actor, muzician, compozitor și producător. Este fiul gazetarului sportiv Ioan Chirilă și al actriței și regizoarei Iarina Demian. A absolvit Academia de Teatru și Film (UNATC), București, secția Actorie, în anul 1996.


În 1996, Tudor Chirilă fondează formația Vama Veche împreună cu Traian Bălănescu și Liviu Mănescu. În 2006 membrii trupei se despart, iar Tudor Chirilă, împreună cu Eugen Caminschi se reunesc în trupa: Vama.


În 2004, a filmat pentru “Milionari de weekend”, film românesc în regia lui Cătălin Saizescu, alături de Andi Vasluianu, Maria Dinulescu și Mihai Bendeac. 


Tudor Chirilă a filmat de-a lungul timpului pentru mai multe scurtmetraje românești printre care “Eu sunt eu” în regia Monicăi Istrate și “Love Marketing” în regia lui Andrei Sota.


În 2012, a publicat prima sa carte, “Exerciții de echilibru”, care a reunit o selecție a celor mai bune texte de pe blogul personal. 


De-a lungul timpului, artistul s-a implicat în numeroase campanii sociale, precum “Live pentru viață”, prin care s-au strâns donații pentru sinistrați și "Nu mă ignora", inițiată de Asociația Salvează Vieți. 


Chiar dacă Tudor Chirilă și-a ținut departe viața privată de ochii curioșilor, acesta a avut de-a lungul timpului mai multe relații cu femei celebre, precum Dorina Chiriac și Andreea Raicu. 


În prezent formează un cuplu cu Iulia Mârzgan, cu care are doi copii minunați. Tudor și Iulia sunt împreună din anul 2012. 


Iulia Mîzgan este o prezență discretă, aceasta nu face parte din lumea mondenă. S-a născut în Bistrița și a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din București. În prezent lucrează în marketing în relații cu publicul pentru un post de radio. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel