S-a născut azi. Simona Halep împlinește frumoasa vârstă de 30 de ani. Cum a fost surprinsă de soțul ei la miezul nopții

Data publicării:

Simona Halep are astăzi motiv de mare sărbătoare. Sportiva își aniversează ziua de naștere și a primit un cadou specila din partea lui Toni Iuruc. 

Simona Halep trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei. Sportiva a ajuns în fața altarului alături de bărbatul iubit chiar săptămânile trecute. Cei doi au avut parte de o petrecere de pomină la malul mării, alături de invitați cu renume. 


„Sunt într-un moment de euforie prelungit, pentru că sunt bucuroasă şi fericită de ceea ce se întâmplă în viaţa mea. M-am bucurat tare mult, am dansat foarte mult, mă dor tălpile încă”, a spus Simona Halep, prezentă la lansarea platformei TennisWin, potrivit digisport.ro


Imediat după cununia civilă cei doi au plecat în luna de miere, în Turcia. 


Simona Halep împlinește astăzi frumoasa vârstă de 30 de ani. La miezul nopții aceasta a fost surprinsă de soțul ei cu un buchet foarte frumos de trandafiri. Toni Iuruc este atent cu soția lui și a vrut să fie primul care îi urează „La mulți ani”. 

 


Și familia sportivei a fost foarte atentă la acest eveniment special. Fratele Simonei Halep și soția acestuia i-au trimis sărbătoritei un frumos buchet de flori încă de la primele ore ale dimineții. 

 

 


Ce cadouri a primit Simona Halep din partea invitaților, la cununia civilă cu Toni Iuruc?


„Au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute. Am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea. Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu, observ”, a spus sportiva pentru sursa citată anterior. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel