S-a născut azi. Oana Roman a împlinit 45 de ani. Cu cine își petrece ziua de naștere fosta soție a lui Marius Elisei

Data publicării:

Oana Roman are motiv de sărbătoare. Vedeta a împlinit astăzi 45 de ani și este într-o formă de zile mari. 

Oana Roman a trecut prin multe greutăți în ultimul an. După divorțul de Marius Elisei, vedeta a întâmpinat multe probleme din cauza stării de sănătate a mamei ei. Oana Roman este acum o femeie independentă și se bucură de fiecare clipă petrecută alături de fiica ei, Isabela. 


„Azi 45. Cu liniște în suflet, iubire și multă încredere. Vă mulțumesc tuturor pentru urări și gânduri bune. Îmi faceți ziua perfectă”, a scris Oana Roman pe Instagram.


Oana Roman își aniversează ziua de naștere într-o vacanță de vis în Egipt, alături de buna ei prietenă, Vica Blochina. Cele două au certate o perioadă bună de timp, fără a explica motivul, dar acum s-au reunit pentru o vacanță peste mări și țări. Vica Blochina i-a făcut prieteneei sale un cadou foarte special, un buchet imens de trandafiri. 


„La mulți ani! Arăți cam de 38!”, „La mulți aniiii împachetați cu tot ce e bun”, „Sănătate multă și împliniri”, „La mulți ani”, „Acolo frumusețea este la ea acasă!!”, „La mulți ani sănătoși, plini de iubire...”, „La mulți, mulți ani plini de iubire și fericire!”, „La mulți ani, cu tot binele din lume!”, sunt câteva dintre mesajele primite de Oana Roman de la internauți.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel