S-a născut azi. Mihai Bendeac își sărbătorește ziua de naștere: „Nu că vreau urări, vreau omagii”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Bendeac, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mihai Bendeac, sursa foto Instagram

Este unul dintre cei mai apreciați actori din România, iar astăzi are mare motiv de sărbătoare. 

Mihai Bendeac a împlinit astăzi 38 de ani și a primit cele mai frumoase urări de la oamenii speciali din viața lui. Actorul a avut parte de o mulțime de urări frumoase din partea fanilor, dar și din partea prietenilor apropiați, printre care Speak, Delia și Adina Buzatu. 


Cum își petrece ziua de naștere faimosul actor?


„Astăzi este ziua mea și dacă de obicei în fiecare an mă ascundeam, astăzi, iată-mă. Mă duc la teatru, mă duc la repetiții. Este întunecat, a început să ningă, este minunat. Începe să îmi placă treaba asta cu ziua mea. Nu că vreau urări, vreau omagii. Vreau ca personalități ale vieții noastre cultural-artistice să îmi aducă omagii, vreau să primesc „Steaua României” în grad de mare cavaler întrucât sunt o stea și mai presus de toate, un mare cavaler”, le-a spus Mihai Bendeac fanilor de pe Instagram. 


Juratul de la „iUmor”  este unul dintre cei mai râvniți bărbați din România, dar până în prezent nicio domnișoară nu a reușit să îi cucerească inima. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel