S-a născut azi. Lidia Buble a împlinit 28 de ani. Vedeta își aniversează ziua de naștere la Asia Express

Data publicării:
Lidia Buble, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lidia Buble, sursa foto Instagram

Lidia Buble are astăzi motiv de mare sărbătoare. Artista împlinește frumoasa vârstă de 28 de ani. 

Lidia Buble a plecat în aventura vieții ei pe "Drumul Împăraţilor". Vedeta a plecat alături de sora ei și are de gând să se întoarcă acasă doar cu marele premiu. Artista împlinește astăzi vârsta de 28 de ani și își serbează aniversarea chiar în cadrul competiției. 


„De 28 de ani trăiesc intens. O aniversare plină de aventură și necunoscut. Ăsta e cadoul pe care mi l-am făcut. Abia aștept să mă întorc învingătoare și să mă bucur de gândurile voastre”, a scris Lidia Buble pe Instagram, în dreptul mai multor fotografii chiar din cadrul competiției. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)


Lidia Buble spune că ea și sora ei se înțeleg foarte bine și se cunosc „din priviri”. 


„Da, doar că noi avem avantajul de a ne cunoaște foarte bine una pe cealaltă. Când ea e nervoasă eu tac și ea nu cred că o să mă prindă prea nervoasă, dar vedem până la proba contrarie. Avem noroc că suntem surori și între surori certurile stau altfel. Noi ne înțelegem din priviri. Ăsta e motivul pentru care am și ales ca dintre cei 10 frați pe care Dumnezeu mi i-a dat în viața mea și mă simt cea mai binecuvântată să o aleg pe Estera, pentru că eu cred că noi două facem cea mai bună echipă”, a spus Lidia Buble pentru Antena Stars. 


Cea mai mare temere pe care o are Lidia Buble este legată de insecte. Aceasta speră că nu va fi nevoită să participe la o astfel de probă deoarece are o mare fobie de insecte.


„Pentru mine cel mai urât lucru ar fi să am o probă care să includă insecte de orice fel. Am o fobie nu că mare... Dacă nu plecam cu acest gând de a câștiga, cred că nu mai avea rost să plecăm de acasă. Sunt convinsă că toți colegii noștri își doresc să câștige. Promitem să luptăm până la ultima suflare să ajungem până-n finală, cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm să câștigăm”, a adăugat artista. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel